Lad stiletterne blive i skabet, for nu kommer sneen

19. januar 2019   |   Lenschow Erstatningsretten  |  Flere pressemeddelelser

Hver vinter kommer mennesker til skade, fordi de falder på glatte og snedækkede fortov. Sørg for at rydde sne og salte, lyder rådet fra erstatningsadvokat. Og husk – som fodgænger har du også selv at ansvar for din færden.

Hvert år glider mennesker på sne-og isglatte fortove og stier og kommer til skade, og det kan blive dyrt for grundejeren ikke at opfylde sine forpligtelser om at glatførebekæmpe.

”Som grundejer har du som udgangspunkt pligt til at sørge for, at der er fjernet sne og is på matriklen inden klokken 07.00 om morgenen og til kl. 22.00 om aftenen. Nogle gange skal det endda ske tidligere om morgenen, hvis grundejeren ved, at der kommer personer med gyldigt ærinde til ejendommen tidligere – for eksempel renovationsarbejdere,”, siger Berit Møller Lenschow, der ejer Lenschow Erstatningsretten.

Advokaten forklarer, at den, der falder, skal sikre sig beviserne for, hvorfor skaden er sket. Det kan ske ved at tage foto af det sted, man er faldet, lige som man bør opsøge en læge eller skadestue og få sine skader og gener skrevet ind i lægejournalen.

- Fodgængere har dog også et ansvar for deres færden. Tager du for eksempel høje stiletter på ud i sne og hård frost, kan du risikere at din erstatning nedsættes, fordi det det vurderes, at du har et medansvar for skaden, siger advokaten.


Læs hele pressemeddelelsen.

Kontaktperson:

Berit Lenschow

33608787

berit@erstatningsretten.dk

Afsender:

Berit Lenschow

Bjerggade 4K
6200 Aabenraa

33608787

berit@erstatningsretten.dk

www.erstatningsretten.dk