ØLFESTIVAL KØBENHAVN 26. TIL 28. MAJ 2011

17. maj 2011   |   Danske Ølentusiaster  |  Flere pressemeddelelser

Temasmagninger, musikalsk underholdning, 500 siddepladser og meget andet nyt

Danske Ølentusiasters gentager succesen og afholder igen i år Ølfestival i den gamle tappe-hal på Carlsberg – Tap1, Ny Carlsbergvej 91. Selvom der ikke længere brygges øl i stor skala på Carlsberg, vil historien ikke kunne fornægte sig i området. Fra indgangen til Tap1 er der et flot kig til den imponerende Elefantport og det gamle bryghus og har man ikke allerede gået en tur på den nu åbne Carlsberggrund, vil det være oplagt at benytte sig at muligheden i forbindelse med Ølfestivalen.

Vi har også valgt at fastholde åbningstiderne så vi nu har åbent torsdag, fredag og lørdag – til gengæld er der ikke søndagsåbent.

Som noget nyt, vil der i år være en lille belønning til de der har købt deres billet i forsalg, nemlig adgang til Ølfestivalen en time tidligere end for gæster der køber billet i døren.

Billetsalget til Ølfestival 2011 er i fuld gang. For kun 100 kr. får man adgang til Ølfestivalen, et smageglas og en festivalguide med omtale af udstillerne og deres øl. Poletter til smagsprøver kan købes i ølfestivalens to poletsalg. Billetter kan købes via Billetnet, hvor der også er mulighed for at købe en billet til 200 kr, der inkludere 10 smagsprøvepoletter. Vi anbefaler, at man køber sin billet i forsalg, da det giver hurtigere ekspedition ved indgangen, til gavn og glæde for alle gæster.

Som i 2010 vil der være rabat til studerende med gyldigt studiekort, dog kun torsdag d. 26. maj. Studierabatbilletterne kan købes i indgangen, men er allerede nu til salg i Studenterhusets cafe.

Ølfestivalens program

På Ølfestival 2011 er der i år en del nye tiltag. I løbet af Ølfestivalen er der mulighed for at deltage i sammenlagt 10 forskellige temasmagninger. Smagningerne kræver særlig billet der koster 30 kr.

Torsdag d. 26. maj, præsenterer vi i samarbejde med Copenhagen Jazzfestival Kjeld Lauritsens Hammond Trio.

Fredag d. 27. maj byder vi igen velkommen til Gevninges Småborgerlige Variable Mandekor af Sprøde Drukstemmer.

Gennem hele Ølfestivalen, vil Fysikshow fremstille, og byde på smagsprøver af, deres berømte øl-is, der produceres med øl der er udvalgt blandt de mange udstillere.

Fredag og lørdag tilbyder Carlsberg guidede rundvisninger på det gamle Carlsberg-område. Rundvisningerne starter og slutter inde i festival-området. Billetter til rundvisningerne kan købes under festivalen.

Det er vores håb at disse nye tiltag vil give vores gæster en endnu bedre oplevelse end hidtil, og at det måske kan lokke nye gæster til.

Vi er klar over, at mange af vores gæster i 2010 savnede siddepladser, derfor vil der i år være mere end 500 siddepladser i hallen, så der er mulighed for at hvile benene

Ud over de nye tiltag, holder vi fast i flere af traditionerne. På festivalen kåres, vinderne af DM i håndbryg, vinderen af Årets Etiket, og ikke mindst Danske Ølentusiasters egen ”Årets Danske Ølpris”.

Se program – samt link til billetter til temasmagningerne - på: http://festivalprogram.ale.dk hvor Festivalguiden også kan downloades.

Med et bredt og varieret program, og med mange spændende udstillere, er det vores overbevisning, at vi igen i år kan se frem til tre begivenhedsrige dage for såvel udstillere som gæster.


Facts og kontaktinfo - se vedhæftede PDF!

Kontaktperson:

Anne-Mette Meyer Pedersen

61 30 17 62

anne-mette.meyer@ale.dk

Afsender:

Danske Ølentusiaster

Kirkeskovvej 1
4660 Store Heddinge

45 82 34 00

sekretariat@ale.dk

http://ale.dk