Kunsten i og videnskaben bag medfølelse (ny bog)

20. august 2015   |   Forlaget Mindspace  |  Flere pressemeddelelser

At vise medfølelse kræver mod og træning. Ny forskningsbaseret bog viser os hvordan og argumentere for, at medfølelse kan reducere stress og lede til et større velbefindende og glæde.

I 1979 gjorde Jon Kabat-Zinn den buddhistiske mindfulnesspraksis populær, da han viste, at den kunne lindre depression. I denne bog viser Thupten Jinpa os,hvordan en praksis i medfølelse, udover de daglige, personlige fordele som mindfulness kan give, tillader os at gå skridtet videre mod at forandre vores fælles verden.

 

Et frygtløst hjerte er baseret på et banebrydende otteugers kursus i medfølelsestræning, som Thupten Jinpa udviklede på Stanford University Medical School. Programmet i medfølelsestræning, der præsenteres i denne bog, anviser en systematisk træning af vores sind og hjerte. Ved at udvikle modet til at være mere medfølende og leve vores liv med vores hjerter mere åbne over for smerten – og glæden – ved at være menneske, kan vi forbinde os med andre og gøre en forskel for dem. På denne måde giver vi også vores eget liv værdi og formål. Det er medfølelsens styrke.

 

Et frygtløst hjerte. Hvordan modet til at være medfølende kan forandre vores liv

Af Thupten Jinpa

258 sider - 298 kr. (trykt bog) og cirka 208 kr. (e-bog)

Udkommer 20. august 2015

 

 

Anbefales af Dalai Lama:

"Et frygtløst hjerte er en usædvanlig bog, der viser, hvordan mødet mellem kontemplativ indsigt samt praksis og moderne videnskab kan føre til muligheder, der er til gavn for alle, som interesserer sig for dybere personlig spirituel forandring. Bogen viser, hvordan en sådan praksis kan have positiv effekt i vores dagligdag. Jeg må rose min engelske oversætter gennem mange år, Thupten Jinpa, for at have skrevet denne betimelige bog om medfølelse og dens fremme."
- Hans Hellighed Dalai Lama

Kontaktperson:

Marianne Kølle

26168481

kontakt@forlagetmindspace.dk

Afsender:

Forlaget Mindspace

Ryesgade 77, kld. th.
2100 København Ø

26168481

kontakt@forlagetmindspace.dk

http://www.forlagetmindspace.dk