Kreative Dage er til både børn og voksne

16. august 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

På Nordens største kreative messe i Fredericia kan de besøgende blandt andet opleve skønhedseksperten Raz og gå krea-amok hos ”Kreativ med ungerne”

Om godt to måneder er det atter juleaften – i al fald hvis man er krea-, hobby- og håndarbejds-entusiast. Sidste weekend i oktober åbner nemlig Kreative Dage i Fredericia, som er Nordens største mekka for kreative sjæle.

Med omkring 250 udstillere og besøgstal over 20.000 på hver af de seneste fire messer, har det kreative univers i MESSE C virkelig manifesteret sig.

2019-udgaven byder med fire scener og flere end 80 oplæg, demonstrationer og shows på det største sceneprogram til dato. Blandt de spændende navne er Rasmus Bjørn Andersen, bedre kendt som skønhedseksperten Raz, som netop har været aktuel i ”Beauty Bosserne” på Kanal 5.

I Torvehallerne i København driver han RazSpa, og hans produkter af samme navn kan blandt andet findes i London og Beijing.

Rasmus Bjørn Andersen har i årevis arbejdet med, hvordan man kan anvende naturens helbredende og skønhedsfremmende egenskaber. Han eksperimenterer med nordiske planter og urter, som han ofte selv plukker og samler, og han inddrager også naturmedicin fra rejser til blandt andet Thailand, Indien, Marokko og Burkina Faso.

Fokus er på økologi, Fair Trade og en naturlighed, så man kan spise produkterne, hvis det skal være. Raz er på scenen både fredag, lørdag og søndag, hvor han fortæller om sin filosofi og sine produkter, og han giver også konkrete forslag til hjemmespa.

Børnene nørkler i flere timer

Kreative Dage er ikke kun for voksne – langt fra. Blandt de mange workshops og arbejdende stande med tilbud til børn og unge er ”Kreativ med ungerne”, hvor børnene frit kan slå sig ned og trylle med at skabe figurer ud af syltetøjsglas, æggebakker, limpistol etc. Kreativ med ungerne drives af blogger og journalist Line Hvid. Hendes kreative ideer, forslag og indfald sammen med børnene Agnes og Albert på web- og Facebooksiden følges af flere end 90.000 mennesker.

- Det er skønt at se, hvordan børnene kan blive helt opslugt. Her er masser af materialer, de kan bruge, og det gør ikke noget, hvis der drypper lidt lim ved siden af. Nogle sidder fordybet i flere timer, og der er mange ”gengangere”, der som det første styrer hen til os, fortæller Line Hvid. Nogle børn hygger sig, mens forældre eller bedsteforældre besøger andre stande, andre får en god kreativ stund sammen med de voksne.

- For mig er det også fantastisk at møde mange af vores følgere personligt, og vi får masser af værdifuld feedback og inspiration til bloggen, tilføjer Line Hvid, som glæder sig til tre sjove, travle dage i Fredericia.

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

fk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

www.messec.dk