Kreative Dage er også for mænd

29. september 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Positiv spiral på Kreative Dage, hvor flere udstillere med ”maskuline” aktiviteter giver flere mandlige besøgende – og vice versa

Man behøver ikke at gå længe rundt på Kreative Dage i Fredericia – Nordens største kreative messe – for at konstatere, at kvinderne er i klart overtal. Men både arrangørerne og udstillerne har bemærket et støt stigende antal mandlige gæster – og de er ikke kun med som halehæng til deres kone eller partner.

- I starten var messen næsten en ren håndarbejdsmesse, og der var ikke så meget, der appellerede til herrerne i stort tal. Men efterhånden er trædrejere, stenslibere, hornmagere, børstenbindere og mange andre hobby- og kunsthåndværk-betonede aktiviteter kommet til, som er mere populære blandt mændene end syning og patchwork. Det afspejler sig i kønsfordelingen, som er lidt mindre ”skæv” end tidligere, konstaterer Lars Søndergaard, messechef i MESSE C Fredericia.

Også på årets messe, som starter om en måneds tid, er der masser af ”maskuline” tilbud på udstillerlisten.
Man kan blandt andet besøge trædrejerne Finn Lading, Hans Chr. Carstensen, Trædrejerbutikken (som er ny på Kreative Dage), Hobbyrummet, Tempa samt den internationalt kendte Nick Agar, som også viser sin kunnen på en af de tre scener.

En helt særlig træmand er multikunstneren Søren Brynjolf, som både skaber skulpturer med sin motorsav og laver dukker til sit eget bugtalershow – som han også giver smagsprøver af på Kreative Dage-scenen.
Træer i ministørrelser kan man opleve, når Jysk Bonsai Klub går på scenen, og Frederik Hinrichs tryller også med træ i sit specialsnedkeri, hvor møbler med mere restaureres.

Horn og ben har også en fremtrædende rolle på årets messe. Blandt dem, som kan skabe smykker og figurer af de særlige materialer, er Finn Glibstrup, Hornværkstedet og Hornvarefabrikken, mens man blandt ”børsterne” kan regne Verner Jensen samt HD Børster.
Dertil kan blandt andet lægges granitkunst, pileflet, stenslibere, ”kreativ beton”, modeltog, Den Historiske Miniby og læderarbejde.

- Men det håndarbejdsprægede er bestemt også til stede for mændene. Det gælder blandt andet LiviStrik, som i år går på scenen med et mandligt team – og Koushi fra Den Store Strikkedyst er vært for en decideret herre-strikkelounge, slutter Lars Søndergaard.

Kreative Dage finder sted den 27.-29. oktober 2017 i MESSE C Fredericia. Se evt. mere på www.kreativedage.dk.

• BILLEDTEKST:
Kreative Dage i Fredericia har flere og flere udstillere og aktiviteter, der retter sig mod mændene. Det gælder blandt andet multikunstner Søren Brynjolf, som er en sand virtuos med sin motorsav.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk