Kreative Dage 2019 byder på hidtil største sceneprogram

01. juli 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Nordens største kreative messe i Fredericia åbner scene nummer fire, når det går løs den sidste weekend i oktober

Flere end 20.000 hobby- og håndarbejds-entusiaster sætter kursen mod Fredericia, når MESSE C den sidste weekend i oktober atter byder på Kreative Dage.

”Hovedattraktionen” er naturligvis de mange udstillere inden for strik, syning, patchwork, pileflet, trædrejning, smykkefremstilling og meget andet. Men de mange inspirerende indslag på scenerne udgør også en stor del af messeoplevelsen, understreger messechef Lars Søndergaard.

- Der er nogle, der vælger besøgsdag efter, hvornår deres favorit er på scenen, og i det hele taget er der stor interesse og søgning til både de ”nørdede”, de underholdende og de mere livsstilsorienterede programpunkter, konstaterer Lars Søndergaard. Han fortsætter:

- På årets Kreative Dage kan vi byde på det største sceneprogram til dato. Der bliver flere end 80 oplæg, demonstrationer og shows i løbet af de tre dage – og derfor har vi oprettet en scene nummer fire for at have plads til det hele, smiler messechefen.

Programmet byder på kendte, kreative navne som blandt andre Rosa Kildahl, Vithard, Annemette Voss, Søren Vester, Raz og Cecilie Hother – samt en lang række spændende indslag med titler som ”Du milde Madonna – en verden i farver”, ”Fra haveaffald til skulptur” og ”Miniature-tingeltangel”. 

Fynsk garn-specialist satser på Kreative Dage
Rygraden i Kreative Dage er som nævnt de mange udstillere fra hele landet:
- Vi har i øjeblikket 220 udstillere på listen, og vi forventer at runde de 250 navne, før det går løs, fortæller Lars Søndergaard.

Udstillerlisten er et rigtig godt mix af nye, spændende navne og stærke ”gengangere”, som de besøgende på ingen måde vil undvære. Det gælder eksempelvis garn- og designeksperten Tante Grøn fra Odense, som er fast deltager i Fredericia:

- Selv om vi deltager hvert år, så lægger vi stor vægt på at præsentere det nyeste hver gang. Mange af vores designs til efteråret planlægger vi til at blive præsenteret på Kreative Dage. Det er et af årets højdepunkter for os - lige fra dørene bliver åbnet, kommer der glade og forventningsfulde kunder strømmende ind, siger indehaver Vivian Jürgensen. Ud over salget på messen er Kreative Dage en katalysator for mere trafik på websiden og flere besøgende i butikken, tilføjer hun

Kreative Dage 2019 har i øvrigt premiere på en særlig søndagsbillet, som kan erhverves online for kun 95 kroner. Se mere på www.kreativedage.dk.


Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

fk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

www.messec.dk