Kreative Dage 2017 satte besøgsrekord

29. oktober 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Nordens største kreative messe i Fredericia blev besøgt af 22.183 hobby- og håndarbejdsentusiaster

Interessen for syning, broderi, strikning, patchwork, trædrejning, smykkefremstilling og alle de andre kreative discipliner er tilsyneladende næsten umættelig.
Det må være konklusionen, efter at Kreative Dage i Fredericia søndag aften lukkede med endnu et rekordstort fremmøde. Hele 22.183 besøgte det kreative univers i MESSE C – knap 900 flere end sidste års besøgsrekord. Størst blev lørdagen med 9.014 besøgende.

- Netop lørdag betød den massive tilstrømning, at vi og byens indfaldsveje var trafikalt udfordret i en periode. Men generelt er alt forløbet helt perfekt, og vi er naturligvis glade og stolte over, at Kreative Dage bare fortsætter fremgangen, siger Lars Søndergaard, messechef i MESSE C Fredericia.

Så på symaskine til 70.000 kroner
Blandt de besøgende var Karen Margrethe Udengaard og Carl-Erik Christensen fra Silkeborg, som besøgte messen sammen med et vennepar.

- Jeg var blandt andet henne og prøve en ny Pfaff symaskine til 70.000 kroner. Den kunne godt nok mange ting og kunne godt friste, lød det fra Karen Margrethe Udengaard. Partneren tog overvejelserne med ro:
- Vi har ikke fælles økonomi, sagde han med et smil.

Irene Nielsen havde taget sine tre døtre Lisette Nielsen, Jeannette Nielsen samt Henriette Skov med til kreativ messe i Fredericia. Det var en udflugt med tre generationer, for Henriettes små tvillinger Mikkel og Johan var også med.

- Vi er alle kreativt interesserede, men på forskellige områder – men vi har alle fundet masser af inspiration og har haft en rigtig hyggelig dag, sagde Lisette Nielsen, som ikke mindst var imponeret over trædrejerne og -skærerne indenfor og udenfor messecentret.

Dansk mester genvandt titlen
Søndag blev der i øvrigt atter afholdt DM i Hurtigstrik 2017 på messens store scene. Her var det mesteren fra sidste år, Anne-Mette Kjær, der gentog triumfen. Danmarksmesteren sejrede i finalen foran fire andre lynhurtige strikkere.
Næste år kan Kreative Dage fejre 10 års jubilæum – terminen er lagt fast på 26.-28. oktober 2018.

BILLEDTEKST: Med 348 masker på fem minutter genvandt Anne-Mette Kjær (nr. 2 fra venstre) titlen som Danmarks hurtigste strikker.
BILLEDTEKST: Tre generationer af familien Nielsen/Skov var søndag på besøg på Kreative Dage.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk