Kreative Dage 2016 satte besøgsrekord

30. oktober 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

21.307 besøgte i weekenden Nordens største kreative messe i Fredericia

Søndag klokken 16 sluttede årets udgave af ”Kreative Dage” i Fredericia, og de 235 udstillere kunne begynde nedtagningen efter endnu en forrygende weekend. Hele 21.307 hobby- og håndarbejdsentusiaster lagde vejen forbi MESSE C Fredericia i løbet af de tre dage – hvilket er ny besøgsrekord.

- Faktisk er Kreative Dage bare vokset og vokset siden starten. Det er usædvanligt, at pilen konstant peger opad for et arrangement, og naturligvis er der et loft et eller andet sted – men vi er ikke stødt på det endnu. Kreative Dage er virkelig en succeshistorie, fastslår messechef Lars Søndergaard.

Blandt udstillerne var der sikkert lidt ømme ben efter tre lange og hektiske dage – men smilene var brede:
- Det er gået rigtig fantastisk. Selv om vi satte omsætningsrekord sidste år, så tror jeg, vi slår den i år, fortæller Dorthe Bertelsen fra Panduro Hobby.
Hun beretter om stor interesse for de to workshops, hvor man kunne hækle stjerner eller folde stjerner i papir, og blandt produkterne var juletingene og Disney-serien især populære.

”Kreativ Beton” fra Skive havde fordoblet standarealet samt indført salg på standen i forhold til sidste år.
Det var en klog beslutning, for der er kæmpe interesse for selv at kunne støbe dekorative figurer til haven og boligen, konstaterer indehaver Martin Kristensen:
- Det var været langt over forventning, med masser af folk på standen og stor købelyst. Vi har allerede snakket med arrangørerne om, at vi nok skal have en endnu større stand næste år, oplyser Martin Kristensen, som kan berette om kunder fra Norge og sågar Schweiz.

Kreative Dage havde i år premiere på ”DM i Hurtigstrik”, og her var det Anne-Mette Kjær fra Brejning, der løb med sejren. Hun strikkede i finalen 401 masker på de afsatte fem minutter.
- Der var mange dygtige og hurtige i feltet, så jeg blev meget overrasket over at vinde – det var svært at holde masken, siger Anne-Mette Kjær med et smil.
Hun har planer om at starte en strikkeklub for både lokale og udviklingshæmmede, og her kan gevinsten – et gavekort på 5000 kroner – passende bruges til at indkøbe materialer.

For Lars Søndergaard er det en fornøjelse at opleve den glæde og entusiasme, Kreative Dage vækker:
- En besøgende fortalte, at hun havde pillet MobilePay af sin telefon, inden hun tog afsted, for ikke at forkøbe sig i alle de fristende materialer og designs. En anden stod med en bærepose fyldt med garn og erklærede, at det var hendes pose ”slik”. Det viser bare, at dette forum rammer plet og opfylder nogle behov, slutter en tilfreds messechef.

BILLEDTEKST:
Dorthe Bertelsen (i baggrunden) fra Panduro Hobby melder om en forrygende kreativ messe.

BILLEDTEKST:
Fra finalen i DM i Hurtigstrik – vinderen Anne-Mette Kjær ses i let foroverbøjet stil.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messc.dk

http://www.messec.dk