Krea Deluxe rider på bølge fra Fredericia

15. september 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Børnene glemmer deres iPad og forældrene glemmer tiden, når Krea Deluxe holder workshop på Kreative Dage i Fredericia

Søstrene Heidi og Pia Johannesen brugte sidste år Kreative Dage i Fredericia som affyringsrampe for deres helt nye firma, Krea Deluxe.
De havde sagt farvel til deres gode, vellønnede jobs op for at vove pelsen som selvstændige, og de havde knoklet for at få vareudbud, webshop med videre klar til den store messe i Fredericia.

- Så før åbningen stod vi med bævende hjerte og var vildt spændte på, hvordan folk ville tage imod os, fortæller Heidi Johannesen.
Der var dog ingen grund til bekymring. Søstrenes kreative kits til bolig, børn og accessoires i bæredygtige materialer var et massivt hit i MESSE C.

- Lige fra starten blev vi nærmest skyllet ud af standen af en bølge af besøgende, og vi skulle kæmpe lidt for at komme ind igen. Det var en fuldstændig overvældende respons hele weekenden igennem, husker Pia Johannesen med et smil.
Siden den succesfulde lancering i Fredericia er det bare gået fremad for det unge firma, som allerede har en dedikeret og voksende kundegruppe og flere end 6000 følgere på Facebook.

- Vi har naturligvis skyhøje forventninger til årets Kreative Dage, og vi bruger ressourcer på at præsentere en levende, farverig og indbydende stand, fortæller Heidi Johannesen.
Krea Deluxe laver blandt andet en stor udstilling med skægt og anderledes julepynt, og der bliver også en stor bland-selv afdeling med filtkugler i mange smukke farver.
- Det er lidt lige som bland-selv slik, og det har en nærmest magnetisk virkning på alle kreative sjæle. Man SKAL bare lige hen og rode, påpeger Pia Johannesen.

Blandt aktiviteterne er en gæsteoptræden søndag af Helle Benedikte Neigaard, forfatter til bogen ”Strikkede Klude”, samt naturligvis Krea Deluxe’s populære workshop, hvor børn og voksne kan prøve kræfter med de lækre kits.

- Der er mange forældre, der får en aha-oplevelse, når de oplever deres børn helt fordybet i at skabe en pom pom figur eksempelvis. Forældrene er begejstrede for, at her pludselig er noget, som kan konkurrere med iPad, tv med videre. Og børnene elsker det – sidste år var der børn, der kom igen dagen efter; de kom løbende ned til os fra morgenstunden, beretter Pia Johannesen.

Kreative Dage finder sted i MESSE C Fredericia den 28.-30. oktober 2016 – se evt. www.kreativedage.dk

 

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk