"Kongelig" blomsterkunstner giver inspiration på Kreative Dage 2016

01. april 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Kongelig Hofleverandør Bjarne Als fra Bering House of Flowers binder fantastiske buketter og krydrer med royale anekdoter på Kreative Dage i Fredericia

 

Danmarks største messe for hobby- og håndarbejde – Kreative Dage i Fredericia – byder altid på mange kendte og inspirerende navne på de to scener, og efterårets messe bliver ingen undtagelse.

Blandt trækplastrene bliver blomsterdekoratør og Kongelige Hofleverandør Bjarne Als, som har to shows på sidstedagen, søndag den 30. oktober.

Bjarne Als overtog i 2003 Bering Blomster i København efter den navnkundige Erik Bering, og siden har han blandt andet beriget talrige kongelige fester og mærkedage med de mest fantastiske blomsterkreationer.

 - I Fredericia vil jeg demonstrere forskellige former for blomsterbinderi. Jeg vil lave en ”almindelig”, rund Bering buket, og så vil jeg sammensætte en mere fabulerende variationsbuket. Desuden viser jeg, hvordan man kan arbejde kreativt med oasis, fortæller Bjarne Als. 

Ifølge blomsterdekoratøren bliver der masser af tips og inspiration at tage med hjem, men han vil også lege lidt med nogle mere sjældne blomster, farver og materialer.

- Der skal også være lidt til fantasien, noget som går ud over det sædvanlige, fastslår Bjarne Als, som glæder sig til at gå på scenen på Kreative Dage.

 - Det bliver hyggetimer, hvor jeg ud over det floristiske vil fortælle lidt om min forretning, om spændende opgaver for Kongehuset, om ”Hofleverandørerne” eller hvad de besøgende ellers gerne vil høre om, siger Bjarne Als, som fra 1. april deltager i optagelsen af en ny sæson ”Hofleverandørerne” på TV 2. 

Blandt de mange opgaver, som Bering House of Flowers aktuelt har i ordrebogen, er oppyntning på den norske ambassade i forbindelse med et arrangement, hvor blandt andre prinsgemalen deltager, samt pyntning af den mexicanske ambassade, når Mexicos præsident gæster Danmark midt i april.

Kreative Dage, som finder sted den 28.-30. oktober 2016 i MESSE C, Fredericia, blev sidste år besøgt af 21.000 gæster. Se evt. mere på www.kreativedage.dk.

  • BILLEDTEKST: Kongelig Hofleverandør Bjarne Als fra Bering House of Flowers binder fantastiske buketter og krydrer med royale anekdoter på Kreative Dage i Fredericia.

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk