Kommunalvalg: Stemmen sikrer kommunalpolitikerne flere stemmer

29. oktober 2013   |   Klaus Møller Voice Studio  |  Flere pressemeddelelser

Bliver det en borgmester fra rød blok, blå blok eller en lokalliste, der kan sætte sig i borgmesterstolene i landets kommuner efter kommunalvalget d. 17 november 2013?


Kære Journalist

En ny undersøgelse afslører, at dybe stemmer - hosbåde mænd og kvinder – øger  antalletaf stemmer fra vælgerne, som ubevidst linker dybe stemmer med lederpotentiale.

Derfor bør politikerne, som gør sig klar tilkommunalvalget måske nærmere kigge på stemmetræning end blot planlæggestrategier for ældreplejen, skolen, aktivering og fordelingen af kommunensmidler

Et af Politikens største beviser herpå er Margaret Thatcher, som takketværestemmetræning gik fra en ”almindelig” kvinde/husmor stemme til mere statsmandsagtigstemme.

Og daLabour-leder Ed Miliband gennemgik en operation for at fjerne hans polypper,blev det aldrig sagt, at hans hensigt var at gøre sin stemme mindre nasal ogderved mere attraktive for offentligheden – men det var, hvad skete.

Stemmefusk eller ej?
Hvorvidt det er manipulation eller ej, kan diskuteres – bevisligt er det, atdybere stemmer trækker stemmer.

En tidligereundersøgelse af amerikanske præsidentkandidater mellem 1960 og 2000 fandt, at ialle de otte valg, vandt kandidat med den dybeste stemme.

En ny amerikanskundersøgelse i samarbejde mellem Duke University, North Caroline og Universityof Miami, underbygger stemmensmagt.

For at teste, omvisse stemmer har vindende potentiale , optog de amerikanske forskere 17 mændog kvinder, siger ”Jeg opfordrer dig til at stemme på mig i November”.

Optagelserne blev derefter manipuleret ind i henholdsvis højere og laveretoner.
De blev dernæst spillet for 83 elever , som derudfra stemte en vinder. De lavt(dybest) sat røste tog 60 procent af stemmerne.

Forsker RindyAnderson, fra Duke University , North Carolina, siger om undersøgelsen, at i enalder af politisk apati, kan det første indtryk tælle mere end nogensinde.Derfor er stemmen enormt betydningsfuld.

Stemmens magt

StemmeekspertKlaus Møller fra Klaus Møller Voice Studio kan absolut nikke genkendende tilundersøgelsen og har igennem årene undervist og trænet en langrække politikere– hvor fokus som hovedpunkt har været at skabe en mere gennemtrængende stemme.Altså en dybere stemme. Det er nemlig på ingen måde svært, at ændre en stemmetil det dybere.

”Stemmen er enmuskel og præcis ligesom vores overarme, kan stemmen trænes ” siger, KlausMøller.

Klaus Møller og Kommunalvalget

Klaus Møller vilnaturligvis følge kommunalvalget og stiller meget gerne op til interview.Ligesom Klaus Møller gerne kommenterer på de enkelte politikeres stemmer.

Klaus  Møller

Klaus Møller er Danmark og Nordeuropas førende stemmetræner og har i mere end20 år arbejdet med stemmen og stemmetræning. Herunder har han haft fornøjelsenaf at undervise en langrække skuespillere, politikere, virksomhedsledere,tv-speakere, præster, coaches og andre, som bruger stemmen i deresprofessionelle liv.

Klaus Møller anskuer stemmen som et af vores vigtigste værktøjer.

Når man taler til en forsamling elleret publikum, er under 10 % af folks fokus på de ord der siges. Resten erfokuseret på stemmens intonation, klang og talerens kropssprog. 

Det er derfor altafgørende, at manbruger stemmen rigtigt. Jo bedre man bruger stemmen, des tydeligere bliverbudskabet modtaget.

Klaus underviser til dagligt fraKlaus Møller Voice Studio på Østerbro i København, men har også privatelever ibl.a. London og Berlin. Ligesom han underviser på Dansk Skuespiller Forbund,Det Danske Musicalakademi og Det Danske Filmskuespillerakademi. Samt sidder iAdvisory Board for Estill Voice International* 

Klaus er endvidere den mest benyttedeVocal Coach i Danmark og har coachet forestillinger på en lang række teatrerundt om i landet. Ligesom han siden 1997 har været fasttilknyttet Vocal Coachpå "Det Ny Teater". Samtidigt med at han er fasttilknyttetstemmetræner på Det Kgl. Teater.

Sammen med sin engelske kollega MatthewReeve driver Klaus konsultent- og undervisningsvirksomheden "Reeve & Møller - Professional Voice Consultancy",som har specialiseret sig i at uddanne og certificere sang- og stemmepædagogeri England, Tyskland og Danmark.

*Verdensledende program til udviklingaf stemmetræning samt forskning i stemmen.

Kontaktperson:

Martin

7199 5332

martin@voicestudio.dk

Afsender:

Klaus Møller Voice Studio

Svanemøllevej 25, Annekset
2100 København Ø

7199 5332

info@voicestudio.dk

http://www.voicestudio.dk/