Kom til vandmesse i Fredericia

28. september 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Ingen kan overleve ret længe uden vand. Derfor kræver det konstant fokus på drift, lovgivning og udvikling for at kunne levere rent drikkevand til danskerne. Fredag den 5. oktober 2018 samles 83 virksomheder fra vandbranchen i Messe C i Fredericia for at vise deres nyeste produkter og ydelser frem.

Drikkevandsområdet er i konstant udvikling. Derfor er det vigtigt, at vandværkerne holder sig up to date med teknik, økonomi og lovgivning, så danskerne kan blive ved med at drikke rent vand fra hanen til en fornuftig pris.

For at give vandværker og leverandører mulighed for at udveksle den nyeste viden arrangerer brancheforeningen Danske Vandværker messe for virksomheder, som leverer teknik og rådgivning til vandværker. Virksomhederne står klar til at vise deres produkter frem, og der bliver en masse at se på og høre om, for hver en centimeter i hallen er fyldt ud med isenkram som målere, ventiler, pumper og meget mere.

Også Miljøstyrelsen besøger messen, hvor de mellem kl. 13.00 og kl. 14.30 står til rådighed og vil svare på spørgsmål fra de besøgende om prøvetagning, grænseværdier og drikkevandsbekendtgørelsen.

Mød Danske Vandværkers nye direktør
Den 1. august 2018 tiltrådte Danske Vandværkers nye direktør, Susan Münster. Hun vil være til stede på messen og glæder sig til at møde både medlemmer og leverandører og få en snak om f.eks. vandværksdrift og fremtidens vandforsyning.

Entrebillet for ikke-medlemmer
I år kan ikke-medlemmer også besøge messen. Billetterne koster 125 kr. inkl. moms og kan købes i døren, hvor betalingen foregår via MobilePay.

Foredrag på messen
Som besøgende på messen er der også mulighed for at høre en række foredrag, hvor forskellige leverandører vil fortælle om deres løsninger. Emnerne handler om f.eks. fremtidssikring mod pesticider, styringssystemer til vandværket og liner system til rentvandstanke.

Tid og sted
Fredag 5. oktober 2018 fra kl. 09.00 til kl. 16.00 i Messe C Fredericia, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia. Læs mere om messen på danskevv.dk.

OBS: Husk at kreditere fotograferne:
Messe01: Patrick Kirkby
Messe02: Frank Cilius
Susan Münster: Philip Høpner