Kom til 50 års Jubilæum hos Flying Superkids!

20. december 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Kære alle på Kulturredaktionen,

 

Hvis nogen i 1967 havde fortalt Uwe Godbersen, at det gymnastikhold, som han dengang grundlagde, ville blive en af Danmarks største show successer, ville han aldrig have troet på det.? Men sådan blev det!

Flying Superkids, der nu årligt har over 100.000 gæster i Danmark alene, har i løbet af årene repræsenteret Danmark i 38 lande på 5 kontinenter. I 2017 har Superkids blandt andet turnéret i Norge, lavet 3 gallaforestillinger på Malta og ikke mindst repræsenteret Danmark ved Bangkok International Festival of Dance and Music, som de eneste danskere nogen sinde. 

Så 50 års jubilæumsåret skal afsluttes med et brag!

Fra d. 27.-29? december optræder Flying Superkids i Valby med 3 gallaforestillinger.

Valbyhallen er valgt som location, da stedet giver mulighed for ikke kun at opbygge hele Flying Superkids store lys- og sceneproduktion, men også hele den normalt udendørs aktivitetspark, som følger med, når FS om sommeren rejser rundt med deres eget teltshow.

Ved forestillingerne i Valby inviteres familierne til komme et par timer før forestillingen, og børnene kan prøve en masse sjove aktiviteter.  Sammen med den inspiration, som børnene forhåbentlig får fra showet, er formålet med aktivitetsparken at give dem mod og lyst til selv at starte i den lokale sportsforening.

I denne festlige anledning inviteres redaktionen og den nærmeste familie hermed til

Premiereaften er d. 27/12 kl.18:30, men det er også muligt at komme d.28 kl.16 eller d.29 kl.14.

Selve forestillingen varer ca. 2 timer. 

Læs mere på: www.flyingsuperkids.com 
Se den seneste video-trailer: https://www.flyingsuperkids.com/hvem-hvad/

Tilmelding foregår helt enkelt til ticket@flying.superkids.dk, hvorefter billetterne modtages pr. e-mail.