Kolding-familie udvalgt blandt 1.000 ansøgere fra hele landet

17. juni 2014   |   Husqvarna  |  Flere pressemeddelelser

Familien Lüdemann fra Kolding har fået et nyt medlem af familien. Gumle kalder de den robotplæneklipper, som familien foran knap 1.000 ansøgere har været så heldige at få stillet gratis til rådighed af Husqvarna denne sommer. Flere ting overrasker familien.


”Siden vi har fået Husqvarnas robotplæneklipper, passer græsplænen sig selv.  Gumle, som vi kalder den, holder konstant græsset nede, kanterne bliver pæne, og selv skråningen klarer den. Den kræver ikke engang nogen vedligeholdelse, så det må siges at være let,”
fortæller Henrik Lüdemann fra Kolding om de første erfaringer med Husqvarnas robotplæneklipper, Automower® 320. Han og hans familie er blevet udvalgt blandt næsten 1.000 ansøgere til at afprøve robotplæneklipperen denne sommer.

”Gennem mere end 20 år har vi udviklet robotplæneklippere og sparet haveejere mange timers arbejde. Vi vil gerne høre fra familierne selv, hvilken forskel det gør for dem, når Husqvarnas Automower® overtager græsklipningen,” forklarer Jakob B. Hansen, administrerende direktør for Husqvarna i DK.


Mere tid til familien

Og en forskel gør Husqvarnas Automower® allerede for familien Lüdemann, der består af Tanja og Henrik samt småbørnene Liam på 3 år og Naja på 4 år.

”I en travl hverdag fyldt med arbejde, familieliv og masser af triatlon-træning er der nok at se til. Så det er rigtig rart ikke at skulle bekymre sig om det voksende græs, men i stedet have mere tid til børn, træning og bare at slappe af. Faktisk er Gumle blevet en del af familien, som hvis vi havde et kæledyr,” fortæller Henrik, der er overrasket over, hvor let det har været at få en Automower® til at overtage græsklipningen.

”Den lokale leverandør kom og lagde afgræsningskabler i plænen. Siden har robotten klaret sig selv. På et tidspunkt rykkede jeg selv på kablet, fordi vi ville plante nyt græs. Det var ikke noget problem. Det var det heller ikke, da vi flyttede trampolinen. Her imponerede Gumle mig, da den blev ved med at cirkle omkring det høje græs, hvor benene havde stået, indtil det var på niveau med resten af plænen.”


Grøn plæne uden ukrudt

Henrik er ikke den eneste, der er imponeret. Mange forbipasserende stopper op og kigger, og naboerne holder skarpt øje med den lille robots evner.

”Nogle gange, når vi sidder og spiser, kan jeg høre naboerne starte deres larmende og ildelugtende plæneklippere. Vi slipper for larmen, kan høre, hvad børnene siger til os, og så har vi mindre ukrudt og en grønnere plæne end naboerne. Så jeg håber, at vi aldrig skal af med Gumle,” slutter Henrik.


Mød familien

Mød familien Lüdemann fra Kolding på www.husqvarna.dk/familier. Her lægger familien løbende korte film ud, hvor de fortæller om, hvordan det går med robotplæneklipperen og plænen. 


Om Husqvarnas Automower®

Husqvarna var de første til at udvikle robotplæneklippere og har gennem mere end 20 år konstrueret et bredt udvalg af miljøvenlige robotter spændende fra små over store haver til professionelt brug. Automower®320 kom på det danske marked i år og er en af markedets absolut mest lydsvage med et lydniveau på blot 56 dB – svarende til en moderne, lydsvag opvaskemaskine. For yderligere information kontakt venligst Martin Rasmussen, tlf. 7026 4770.