Kolding-entreprenører skifter navn

25. august 2016   |   Entreprenører'ne A/S  |  Flere pressemeddelelser

Nyt navn er et signal om, at Entreprenører’ne A/S er en selvstændig virksomhed med moderne forretningsvisioner

Beliggenhed, medarbejdere og CVR-nummer er det samme. Alligevel skifter entreprenørvirksomheden på Toldbodgade i Kolding navn. DN Entreprise, der kom
til verden i 2010, hedder nu Entreprenører'ne A/S, og det skyldes, at ejerne dermed ønsker at fremstå mere tydelig som en selvstændig virksomhed med moderne
forretningsvisioner.
- Vore kunder har lært os at kende som en troværdig hoved- eller totalentreprenør, og det ændrer vi naturligvis ikke på. Men vi ønsker nu at gå vore egne veje for fortsat at kunne udvikle forretningen, siger hovedaktionær og direktør Kaj Siebert, Entreprenører’ne A/S.
- Vi har valgt navnet, fordi det kort og godt siger, hvad vi er: entreprenører. Vi har hver
især mere end 20 års erfaringer fra entreprenørbranchen, og det skal naturligvis komme vores kunder til gode. Vi finder de helt rigtige samarbejdspartnere til den konkrete opgave, og samtidig drager kunderne fordel af vores erfaringer med styring og projektledelse fra byggeri af blandt andet boliger og erhverv over hele landet.


Navnet forpligter
Kaj Siebert og medejer Nicola Raos overtog allerede i 2014 en del af aktiekapitalen i det daværende entreprenørfirma. Nu ejer de to tilsammen hele aktiekapitalen, og i den forbindelse ansatte de endnu en erfaren entreprenør, Steffen Hjære, som salgschef i Entreprenører’ne A/S.
- Han vil være en yderligere drivkraft for udvidelse at salgsområderne og i videreførelsen af vores strategi, hvor rådgivning og dialog er vigtige nøgleord. I vores arbejde som entreprenører vil vi gerne være kendt for tilfredse kunder og gennemført kvalitet. Vi har valgt et navn, der forpligter, et navn som signalerer faglig stolthed. Det er bestemt ikke tilfældigt, siger Kaj Siebert.
Entreprenørerne i Entreprenører’ne A/S har tidligere stået for opførelse af en række større boligprojekter, dagligvarebutikker og kontorbygninger over hele landet. Det er dette erfaringsgrundlag, Entreprenører’ne A/S vil bygge videre på, tilsat en god portion pionerånd og virkelyst.
Ambitionen er at udvide forretningsområdet til også at omfatte offentlige byggerier, og samtidig udbygger man det i forvejen solide netværk af samarbejdspartnere og underentreprenører med samme værdier som Entreprenører’ne A/S.

 

Billedtekst (ent-press.jpg):

- Det nye navn fortæller kort og godt, hvad og hvem vi er: Entreprenører. Salgschef i Entreprenørerne A/S, Steffen Hjære, flankeret af ejerne direktør Nicola Raos (tv) og adm. direktør Kaj Siebert.

 

Billedtekst (ent-press-hoej.jpg):

- Det nye navn fortæller kort og godt, hvad og hvem vi er: Entreprenører. Fra venstre: Salgschef i Entreprenørerne A/S, Steffen Hjære, direktør Nicola Raos og adm. direktør Kaj Siebert. 

 

 

 

Kontaktperson:

Steffen Hjære

25805860

sh@ent.as

Afsender:

Entreprenører'ne A/S

Toldbodgade 3
6000 Kolding

41336000

sh@ent.as

http://www.entreprenørerne.as