Koldingenserne er helt vilde med Flying Superkids!

26. august 2016   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Den Aarhusianske børnetrup jubler over rekord-billetsalg i Kolding.

Den 10. september 2016 har Flying Superkids premiere på deres nyeste show i Kolding.

Det er blevet en tradition, at superbørnene besøger Kolding med deres store telt én gang om året. Men meget har ændret sig, siden Flying Superkids første gang satte deres telt op ved Würth Danmark på Montagevej tilbage i 2010.

"Det er helt utroligt. Da vi startede hernede var vi bekymret for, om Kolding og opland ville bakke op, og nu står vi her igen med endnu flere billetter, og 2 uger inden første show har vi solgt - hold nu fast – 81,5% flere billetter end på samme tidspunkt sidste år", udtaler direktør Lars Godbersen.

Syv kæmpe lastbiler fylder det udstyr, som Flying Superkids bygger op i Kolding, for det er ikke kun det 42 meter lange telt, der kommer på besøg. De medbringer også en stor aktivitetspark, som skal inspirere de lokale børn til at dyrke sport.

"Vi har hørt, at Rasmus Seebach skal bruge 4 kæmpe lastbiler, når han har det store show med ud på landevejen. Så vi morer os gevaldigt over, at en flok snothvalpe fra Aarhus V skal bruge 7 lastbiler til deres forvoksede gymnastikopvisning."

Flying Superkids havde 2200 gæster i Kolding sidste år og satser på at komme tæt på 3000 gæster i år. Folkene bag den almennyttige gymnastikforening, der har Flying Superkids som flagskib, har selv et bud på, hvorfor der er så stor efterspørgsel.

"Jeg tror ikke, at folk går helt så meget op i længere, om det er en tre- eller firedobbelt salto. De vil se noget, som kan inspirere deres børn til bevægelse, og sidste år startede 37 % af vores børnegæster til enten dans, sang eller gymnastik, efter de havde oplevet showet.

Brugerundersøgelsen, som havde 3223 respondenter, viste i øvrigt også, at 98 % ville komme igen, og at 99 % ville anbefale showet til venner og bekendte. Jeg tror, vores succes med billetsalget skal findes i de tal, og det er vi utroligt stolte over."