Kæmpe interesse for Flying Superkids!

21. juli 2015   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Der er luft under vingerne for den Aarhusianske opvisningstrup, som kører flere ekstraforestillinger over hele landet.
Flying Superkids er i gang med årets teltturné, som besøger de største danske storbyer, og her midt på turnéen er det svært for de unge børnegymnaster at få armene ned.

”Vi har indtil videre besøgt Aalborg, Esbjerg og Odense, og vi har aldrig oplevet så stor interesse. Næste stop på turnéen er København, hvor vi oprindeligt havde planlagt 8 forestillinger, men allerede nu er der så stor efterspørgsel at vi sætter en ekstraforestilling i salg.
Det ser endda ud til at der bliver behov for endnu en, men så er det også slut for superbørnene skal også have nogle fede fridage, hvor vi kan tage på sightseeing og til stranden” siger Lars Godbersen, direktør hos Flying Superkids.

De flyvende superbørn har også begejstret uden for kongeriget i 2015, hvor turnéer i Norge, Malta og Tyrkiet oplevede stor succes.

Hen over sommeren er Flying Superkids altså tilbage på ”hjemmebanen”, hvor de besøger de største dansker byer med teltet. Det betyder dog ikke, at man skal gå glip af showet, hvis man ikke lige bor i en af storbyerne.

”Vi gør noget ud af komme ud og optræde over hele Danmark, så når vi er færdige med teltturnéen, rykker vi ind i sportshallerne.

I efterårsferien – når børnene har fri fra skole – samler vi op og prøver at ramme resten af landet, så at alle, der har lyst, får muligheden for at se showet i år” udtaler Lars Godbersen.

Flying Superkids blev grundlagt af Uwe Godbersen i 1967, og gymnastiktruppen har i dag besøgt 38 lande på 5 kontinenter, og de har selv svært ved at begribe deres succes.

”Hvis nogen havde fortalt min far, at han var ved at
grundlægge en dansk kultur eksportsucces, da han overtog et gymnastikhold med 20 piger i AGF, ville han aldrig have troet på det. Det er stadig den dag i dag svært for os at fatte vores egen succes. Vi er så taknemmelige, og jeg tror at publikum kan mærke hvor meget det betyder for os, når de besøger os.
For mig personligt giver efterspørgslen muligheder for at give så mange superkids som muligt nogle fantastiske oplevelser og et sammenhold, som man kun kan opleve ved at svede, knokle og optræde sammen. Jeg ved, at der kommer nogle fantastiske, sociale, empatiske og dygtige unge mennesker ud i den anden ende af vores ”maskine”, og det er jeg virkelig stolt af” siger Lars Godbersen.

Praktisk info:

Flying Superkids turnéer med teltet i København, Aarhus og Kolding i perioderne:

København      29. Juli – 8. August

Aarhus            15. August – 22. August

Kolding            12. September – 13. September

Billetter kan fås på billet.flyingsuperkids.com

Til oktober tager Flying Superkids på turné rundt i Danmark, hvor de besøger Skærbæk, Horsens, Sønderborg, Viborg, Svendborg, Nakskov, Faxe og Kalundborg – og der er flere byer i vente.

Kontaktperson:

Lars Godbersen

20133399

lars@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

20133399

lars@flyingsuperkids.com

http://www.flyingsuperkids.com