Kæmpe efterspørgsel på Flying Superkids i Fredericia!

29. marts 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Billetterne til Flying Superkids i Fredericia er blevet revet væk! Arrangørerne henviser til deres forestillinger i Aarhus og Odense samt deres kommende efterårsturné.

Når Flying Superkids mandag den 15. april optræder i Fredericia Idrætscenter med højtflyvende spring og smittende livsglæde, bliver det med totalt fuldt hus. Truppen melder begejstret ud, at der ikke kommer flere billetter i salg. ”Billetterne er simpelthen blevet revet væk. Og det er endda selvom, at vi har sat ekstra tribuner ind for at komme den store efterspørgsel i møde. Det var helt vildt i den første uge af billetsalget, hvor alle de oprindelige billetter blev udsolgt, og nu er der altså totalt udsolgt,” jubler direktør Lars Godbersen, der er søn af showgruppens grundlægger, Uwe Godbersen.


HAR DU FORGÆVES FORSØGT AT KØBE BILLET?

Arrangørerne fortæller, at den eneste mulighed for at få billet til showet i Fredericia er ved at møde op ved Idrætscenteret 20 minutter før forestillingen og spørge, om der skulle være frie pladser på grund af uafhentede billetter. “I gennemsnit er der normalt 20-30 personer, som kommer ind ved at møde op i døren. Men det er desværre ikke noget, vi kan garantere.” forklarer Lars Godbersen.

Arrangørerne anbefaler i stedet dem, som forgæves har forsøgt at købe billet, at tilmelde sig deres service på www.Flyingsuperkids.com. Så vil man automatisk få besked, næste gang Flying Superkids kommer til Fredericia eller en by tæt på. ”Vi har allerede planlagt flere forestillinger i Aarhus og Odense i juni og juli. Her er der stadig flere ledige billetter tilbage på hjemmesiden. Ellers planlægger vi at komme til trekantsområdet igen på vores efterårsturné. Det kan de interesserede få mere af vide om, hvis de går ind på vores hjemmeside og tilmelder sig til at få besked fra os næste gang, vi kommer til en by i nærheden,” fortæller Lars Godbersen.


PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i Fredericia

Mandag den 15. april kl 18.00 i Fredericia Idrætscenter


Kontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/