Kæmpe efterspørgsel i Hjørring: Flying Superkids udsolgt på én uge

04. september 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

De unge og dygtige gymnaster fra Flying Superkids kommer til at optræde i en fuldstændig fyldt hal, når de til november lægger vejen forbi Hjørring. Alle billetter til forestillingen er nemlig blevet solgt på én uge.

Når gymnasterne fra Flying Superkids søndag den 10. november optræder i Hallen Park Vendia, bliver det i en fuldstændig fyldt hal. De godt og vel 660 billetter, som Flying Superkids havde sat i salg til deres energifyldte forestilling, er nemlig blevet revet væk på 1 uge. Truppen melder nu begejstret ud, at alt er udsolgt:

  • Alle billetterne er solgt og der kommer ikke flere i salg. Det er helt vildt fedt, at efterspørgslen er så stor, og at vi her én uge inde i billetsalget, kan sige, at der er fuldstændig udsolgt. Det er vildt, at det er gået så hurtigt, og vi er nærmest blevet blæst bagover af interessen. Hold nu op, hvor vi glæder os til at optræde for det fantastiske publikum i Hjørring, jubler en glad konferencier i forestillingen, Lars Godbersen.

Billetsalget til forestillingen i Hjørring startede 27. august. Allerede i løbet af de første 5 dage var over 80% af billetterne solgt.

Ægte og originalt

De unge gymnaster er netop vendt tilbage til træningshallen efter sommerferie og en sommerturné i de 5 største byer, der indtil videre budt på 32 forestillinger. Nu går forberedelserne til den forestående efterårsturné så i gang, og her giver den store efterspørgsel kun gymnasterne endnu mere blod på tanden.

  • Det betyder rigtig meget for både børnene og jeg, at interessen er så stor. Det motiverer os helt vildt og bekræfter os samtidig i, at vi har et unikt og ægte produkt, som mange gerne vil opleve. Og her tror jeg især, det spiller ind, at det er helt almindelige børn, som optræder på scenen og gør det fordi, de synes, at det er det fedeste i verden. Det skaber jo en form for ægte glæde og nærvær, som man ikke lige kan finde andre steder i verden, og det er jo det der gør Flying Superkids unikt, fortæller Lars Godbersen.

Flying Superkids fortæller, at den eneste mulighed for interesserede at få billet til showet i Hjørring er ved at møde op ved hallen 20 minutter før forestillingen og spørge, om der skulle være frie pladser på grund af uafhentede sponsorbilletter. Ellers kan interesserede holde øje med Flying Superkids’ hjemmeside og derved få besked om næste gang ’superbørnene’ kommer til området.

Praktisk Information:

Flying Superkids i Hallen Park Vendia

10. november 2019 kl. 14.00

Pressebilleder kan findes på: https://www.flyingsuperkids.com/presse/

Kontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41B
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/