Kloakmessen 2020 tæt på udsolgt på udstillerside

04. december 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Kloakbranchens fag- og indkøbsmesse i januar bliver den hidtil største

Når MESSE C Fredericia den 23.-24. januar åbner dørene for Kloakmessen 2020, er der lagt op til den hidtil største fagmesse for kloakbranchen herhjemme.

- Lige nu har vi faktisk kun en håndfuld ledige stande tilbage. Så vi er ret sikre på, at vi allerede inden jul kan tænde de røde lygter og melde alt udsolgt på det næsten 8.000 kvadratmeter store udstillingsareal, fortæller messechef Lars Søndergaard.
De besøgende fagfolk kan se frem til at møde knap 140 udstillere på messen, som arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre.

Vakuumløfter skåner ryggen og sparer tid
Blandt de mange udstillere er AL-LIFT fra Lemvig, som har specialiseret sig i at udvikle vakuum løfte- og håndteringsudstyr til blandt andet anlægsarbejde. Sortimentet omfatter både en række standardprodukter og specialfremstillede løsninger.

I Fredericia præsenterer vestjyderne blandt andet fliseløfteren AL-BLAZER 2000, der ved hjælp af en vakuumløfteslange kan løfte fliser, kantsten, trappetrin, stålplader med mere på op til 200 kilo.

For kloakmestre, entreprenører og anlægsgartnere kan nedlægning og optagning af tunge fliser være en slidsom opgave. AL-BLAZER 2000 sparer tid og forbedrer arbejdsmiljøet ved at tage de tunge løft. Maskinen kan monteres hurtigt og enkelt på alle gaffelbaserede entreprenørmaskiner, og én mand kan suge, løfte og placere flisen i én arbejdsgang.

AL-BLAZER 2000 fås i flere udgaver, hvor den enten drives hydraulisk fra køretøjet eller med benzin- eller dieselmotor, som gør maskinen til en selvstændig enhed.
Man kan møde AL-LIFT i Hal E på stand 4126.

Gratis adgang for fagfolk
Sidste gang satte Kloakmessen besøgsrekord med 3038 besøgende, og arrangørerne håber og tror på flot tilslutning i 2020 også.
Registreringen af kloakbranchens fagfolk - der planlægger besøg på messen - er i fuld gang, og GRATIS adgangskort kan hentes på www.kloakmessen.dk.

BILLEDTEKST: Kloakmessen i Fredericia byder på et knapt 8.000 kvadratmeter stort udstillingsområde, hvor de besøgende fagfolk blandt andet kan opleve løfte- og håndteringsudstyr fra AL-LIFT i Lemvig.


Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk