Kloakmessen 2018 satte besøgsrekord

26. januar 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

3038 besøgte torsdag og fredag kloakbranchens fagmesse i MESSE C Fredericia

Fredag eftermiddag sluttede den tredje udgave af Kloakmessen i MESSE Fredericia, og arrangørerne og de 138 udstillere kunne begynde at pakke ned til weekenden med en god fornemmelse i maven:
Hele 3038 fagfolk besøgte messen over de to dage, og dermed blev den hidtidige besøgsrekord fra 2016 overgået med seks procent.

- Det hele er gået over al forventning. Det har været en fantastisk flot udstilling, og vi er stolte og ovenud tilfredse med de to dage her, konstaterer Tom Ewers, formand for Danske Kloakmestre.

- Jeg tror, jeg har været rundt ved 80 procent af udstillerne samt talt med en masse besøgende i løbet af messen, og jeg har ikke hørt én negativ tilbagemelding. Tværtimod har folk insisteret på, at vi gentager messen om to år, og det gør vi naturligvis, siger Tom Ewers.

Han havde på forhånd lovet at svømme over Lillebælt, hvis besøgstallet ikke passerede 3000 – men fredag eftermiddag kunne han således lige akkurat ånde lettet op og punktere badevingerne, som han formulerede det.

Beslutningstagere og slutbrugere
En af de nye udstillere på Kloakmessen 2018 var Scaneco, som er ret nyetableret leverandør indenfor afvandingsløsninger.

- Det er meget imponerende, at man i den grad kan samle branchen. Vi har haft et par tyske kolleger med, og de var ganske benovede over, hvor omfattende og flot en messe, der er tale om. Vi har også haft travlt – der har været sort af beslutningstagere og slutbrugere. Så der er intet at pege fingre af – vi er yderst tilfredse og glæder os til at komme igen, siger adm. direktør Kent Hoggins.

Han er selv tidligere autoriseret kloakmester og veteran i branchen, så han glædede sig over at være ”nabo” og blandt sponsorerne til det område, hvor der blev afholdt DM i Kloakarbejde 2018.

Hos eleverne vandt Thomas Rasmussen fra KP Marsh Entreprenør i Hornsyld. Hos rørlæggerne løb Michael Pedersen fra Brdr. Christensen i Ikast med sejren, mens Jacob Bossen Rahr fra Entreprenør Rahr i Bredebro triumferede hos kloakmestrene.

Kloakmessen arrangeres af MESSE C Fredericia i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre.

BILLEDTEKST DM-VINDER:

Med maksimumpoint og endda en pil op kunne Jacob Bossen Rahr fra Bredebro fredag eftermiddag kalde sig Danmarksmester i Kloakarbejde – det indbragte ham blandt andet en ny pladevibrator fra Wacker Neuson, der i øvrigt fik prisen for messens flotteste stand.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk