Klimavenlige strippere

20. november 2018   |   Strip Danmark  |  Flere pressemeddelelser

Nu kan du booke strip uden at belaste miljøet!En moderne stripper skal nu ikke længere blot være iført g-streng og have silikone i barmen, nu skal hun også være klimavenlig!


De fleste af os har bemærket temperaturstigningerne; og flere og flere tænker over hvordan vores livsstil, med øget CO2 udledning, er med til at øge drivhuseffekten. F.eks. ved vi at bøffen vi spiser, bidrager mere til CO2 udledningen end de kartofler, som udgør tilbehør til bøffen. Mange er derfor begyndt at spise mindre bøf og mere kartoffel. Men når vi står og skal arrangere en polterabend, så er det de færreste der tænker over, hvor meget stripperen påvirker det samlede CO2 regnskab…


Strip bureauet ‘Strip Danmark’ har imidlertid taget initiativ til at levere klimavenlig strip, samt neutralisere den CO2 bureauet er med til at udlede.
Ud over at opfordre stripperne til at køre ud til kunderne i miljøvenlige hybrid biler, er Strip Danmark også gået med i et klima-initiativ, sammen med Vestas, PFA, Spies Rejser, Røde Kors m.fl.
CO2-neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder, og deltagelse i globale CO2-reducerende projekter.
I bunden af websitet www.stripdanmark.dk findes et ikon som symboliserer det klimavenlige initiativ. Alle virksomheder som deltager i initiativet har dette ikon på deres website.
Ordningen ‘CO2 neutralt website’ er i øvrigt skabt i samarbejde med Videnskabsministeriet.


Så selvom pulsen stiger og åndedrættet - med deraf følgende forøget CO2 udblæsning - forøges, så kan du nu nyde strip showet med god samvittighed. Stripperen vil med garanti få temperaturen i rummet til at stige, men globale temperaturstigninger medvirker en stripper fra Strip Danmark ikke til!