Klaus Møller fylder 50 år

18. januar 2013   |   Klaus Møller Voice Studio  |  Flere pressemeddelelser

Klaus Møller, en af Danmark og Nordeuropas førende stemmepædagoger, fejrer lørdag d. 26 januar sin 50 års fødselsdag.

Kære Journalist

Klaus Møller, som er bagved Klaus Møller Voice Studio, fylder 50 år lørdag d. 26. januar, hvilket fejres i selskab med venner og familie - hvilket naturligvis sker på intet mindre end et lille teater i hjertet af København.

Klaus Møller er en af de førende stemmepædagoger i Danmark og Nordeuropa, og har i mere end 20 år arbejdet med stemmetræning og sangundervisning. Herunder har han haft fornøjelsen af at undervise en langrække skuespillere, politikere, virksomhedsledere, tv-speakere, præster, coaches og andre, som bruger stemmen i deres professionelle liv.

Klaus er endvidere den mest benyttede Vocal Coach i Danmark og har coachet forestillinger på en lang række teatre. Ligesom han siden 1997 har været fasttilknyttet Vocal Coach på ”Det Ny Teater”. Samtidigt er han tilknyttet stemmetræner på Det Kgl. Teater og stemmeekspert på Aftenshowet og i Formiddag på P4.

Klaus underviser fra Klaus Møller Voice Studio på Østerbro i København, men har også privatelever i bl.a. London og Berlin. Ligesom han underviser på Dansk Skuespiller forbund, Det Danske Musicalakademi og Det Danske Filmskuespillerakademi. Samtidigt med, at han er fasttilknyttet, som mentor og underviser på Talentakademiet i Holstebro og sidder i Advisory Board for Estill Voice International*.

Sammen med sin engelske kollega Matthew Reeve driver Klaus konsultent- og undervisningsvirksomheden ”Reeve & Møller – Professional Voice Consultancy”, som har specialiseret sig i at uddanne og certificere sang- og stemmepædagoger i England, Tyskland og Danmark.

Venlig hilsen

Klaus Møller Voice Studio

* Verdensledende program til udvikling af stemmetræning samt forskning i stemmen.

Kontaktperson:

Martin

7199 5332

ms@klausmoeller.dk

Afsender:

Klaus Møller Voice Studio

Svanemøllevej 25, Annekset
2100 København Ø

7199 5332

ms@klausmoeller.dk

http://dk.klausmoeller.dk/