Klassisk gaslampe i hightech

25. november 2021   |   KukHuset  |  Flere pressemeddelelser

Retro møder moderne teknologi i MoriMoris nyfortolkning af den klassiske gaslampe

Det er nok de færreste, der forbinder ord som LED-teknologi, bluetooth og integreret højttaler med en gaslampe. Ikke desto mindre er det præcis den kombination, MoriMori Retro Lampen begejstrer med i en nyfortolkning af den klassiske gaslampe.

Webshoppen Kukhuset.dk oplever god efterspørgsel på lampen, som blev en del af sortimentet i sommers. MoriMori-lampen har derfor allerede fundet sin plads rundt omkring på terrasser og altaner, hvor LED-lys og musikken fra ens egen playliste spreder god gammeldags hygge. Nu, hvor familielivet flytter ind i boligen, indretter mange sig med et hjørne eller en krog for sig selv, hvor gaslampens design og funktioner passer perfekt ind.

- Hver dag modtager vi forespørgsler om lampen, og salget har i sig selv overgået vores forventninger, fortæller direktør hos Kukhuset.dk, Anders Baunsgaard, som mener, at der er flere grunde til, at MoriMori-lampen fanger folks interesse.

- Lampen er jo i sig selv superflot, og man får høj kvalitet for pengene. Og det er nemt at forestille sig den hygge, som lampens skær og ens eget soundtrack eller lydbog vil skabe en sommeraften på terrassen, i campingvognens fortelt eller indenfor i stuen på en stille, mørk aften op under jul,” siger Anders Baunsgaard.

Skulle du få lyst til at stifte yderligere bekendtskab med retrolampens fusion med moderne teknologi, kan du læse mere på www.kukhuset.dk.


Billedtekst:

Retrolampen fra Kukhuset.dk forener hygge med hightech. Foto: Kukhuset.dk.


Kontaktperson:

Anders Baunsgaard

4057 9282

anders@kukhuset.dk

Afsender:

KukHuset

Røn Allé 18
4690 Haslev

4057 9282

anders@kukhuset.dk

http://www.kukhuset.dk