Kjolernes konge, øresmykker og blomstermaleri på Kreative Dage

20. august 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Nordens største kreative messe i Fredericia byder på tre scener og en bred vifte af kendte og kreative personligheder

At kreativitet har mange ansigter og former, kan man virkelig blive overbevist om på Kreative Dage i Fredericia, som er Nordens største messe af sin art.
Spændvidden blandt de godt 250 udstillere er kæmpestor, og det samme gælder det rekordstore sceneprogram, som rummer foredrag, shows og demonstrationer for enhver smag på tre scener.

Et af de spændende navne på Kreative Dage 2018 bliver ”Kjolernes konge”, Jesper Høvring, som man kan opleve både fredag og søndag. Han har med sine fantastiske kreationer klædt et hav af kendte og royale kvinder på, blandt andre kronprinsesse Mary, Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald.
På scenen fortæller Jesper Høvring om sin historie, og han giver et fascinerende indblik i den kreative proces, det er at skabe kjoler til fashionable kunder. Han beretter også om deltagelsen i tv-programmet ”Say Yes to the Dress” og giver eksempler på frugtbare designsamarbejder. De besøgende kan i øvrigt også komme tæt på nogle af kjoledesignerens færdige kreationer, som er udstillet på messen.

Lav dine egne øresmykker
En anden dygtig designer på Kreative Dage er Karen Hørmann, der har smykker som sin passion. Under overskriften ”Øresmykker i sølv – tips, tricks og teknik” vil hun give inspiration til at komme i gang med selv at lave øresmykker. Huller eller ej, lange eller korte, hængere, klips eller klemmer, med perler eller sten – mulighederne er mange, og man kan høre mere alle tre dage på scenen.
Karen Hørmann har siden 1994 drevet Center for Smykkeformgivning i Himmerland og er en anerkendt kunstner, forfatter og underviser på området.

Sprudlende kunst på 20 minutter
Fredag og lørdag kan de besøgende opleve en anden inspirerende kreativ sjæl på scenen, nemlig billedkunstner Christina Kjelsmark.
På blot 20 minutter forvandler hun et hvidt lærred til en sprudlende buket af valmuer, margueritter, blade og stængler. Det hele sker i en både humoristisk og teknisk imponerende proces, hvor man også får praktiske fif om produkter til akrylmalerier.
Christina Kjelsmark er også at finde som udstiller messen igennem, hvor man blandt andet kan købe en signeret udgave af hendes bog ”Lad det blomstre – Blomstermaleri fra drøm til virkelighed”.

Hidtil største
2018-udgaven af Kreative Dage er den 10. i rækken og bliver den hidtil største. Den løber af stablen den 26.-28. oktober – alle tre dage er åbningstiden udvidet, så dørene åbnes klokken 09.30.
For at sikre en bedre fordeling af besøgende over de tre messedage vil alle indgangsbilletter i år blive solgt online i forsalg og med et max antal pr. dag. Kun eventuelle overskydende billetter kan købes ved indgangen. Billetter købes via www.kreativedage.dk.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk