Kendte bloggere på Kreative Dage

20. juni 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Sceneprogrammet på Kreative Dage i Fredericia bliver rekordstort

Den sidste weekend i oktober præsenterer MESSE C Fredericia den 10. udgave af Kreative Dage, og blandt trækplastrene på jubilæumsmessen bliver et omfattende og varieret sceneprogram.

Faktisk har Nordens største kreative messe hele tre scener, som bliver spækket med spændende programpunkter fra start til slut. Hele 77 foredrag og workshops kan man som besøgende tage del i – heriblandt indslag fra kendte bloggere som Lene Nissen fra peekaboodesign.dk og ”Nybyggerne” Lise og Michael.

Lene Nissen går på scenen fredag klokken 14.00 og fortæller om tendenserne indenfor upcycling, genbrug og DIY (do-it-yourself). Hun oplever, at håndlavede kvalitetsprodukter er kommet i høj kurs – blandt andet som en reaktion på, at mange håndværk uddør, og at vi til daglig omgives af masseproducerede varer af ringere kvalitet.

- Også det at skabe unikke hjem, der har personlighed, er meget populært i tiden. Derfor er genbrug, loppemarkeder og upcycling blevet utrolig populært de seneste år. Jeg vil vise eksempler på, hvordan man kan upcycle og re-designe de fund, man slæber med hjem fra loppemarkederne. Jeg vil også fortælle om, hvilke ting man bør være på udkig efter, hvis ens hjem skal have mere personlighed på en moderne måde, lyder det fra Lene Nissen, peekaboodesign.dk.

Nybygger-vindere fortæller lørdag
Lørdag kl. 13.00 er det Lise og Michael, kendt fra TV2’s populære program ”Nybyggerne”, der indtager scenen. i 2016 vandt de deres eget hjemmebyggede hus, og siden da har de levet af at lave alverdens kreative projekter. De har blandt andet opbygget deres eget firma, som leverer kreativt indhold til store kanaler, lavet deres eget TV-program, og så driver de bloggen liseogmichael.dk, hvor de fortæller om DIY, indretning, livsstil, rejser og familie – og alt derimellem.

Til dette foredrag inviteres publikum med bag hele deres historie. Hvorfor tilmeldte de sig til Nybyggerne? Hvordan var det at være nybygger? Hvordan har det påvirket deres liv? Og hvad er planerne nu?

Se hele det rekordstore sceneprogram på www.kreativedage.dk.

BILLEDTEKST: Lene Nissen, der er kåret som bedste DIY-blogger, og Nybyggerne Lise og Michael går på scenen i MESSE C, Fredericia, når Nordens største kreative messe finder sted sidste weekend i oktober.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk