Kendt specialbutik forbereder generationsskifte

07. oktober 2016   |   Henning Charcuteri  |  Flere pressemeddelelser

Den anerkendte specialbutik Zøfting Charcuteri har eksisteret igennem 4 generationer, og siden 1948 i lokalerne fra Sdr. Banevej 16 i Hillerød.

Indehaver Henning Zøfting fylder 70 år i december og har derfor besluttet at lede efter yngre kræfter, som går med en drøm om at blive selvstændig og et ønske om at blive en del af historien.

Gennem årene er butikken blevet tildelt adskillige guld- og sølvmedaljer for de udsøgte produkter, høje kvalitetssans og gode kundeservice. Af samme årsag er specialbutikkens produkter efterspurgte i såvel Danmark som udlandet af private og erhvervsdrivende kunder. 

”Jeg ser frem til på et tidspunkt at få mere tid til at dyrke min anden passion, nemlig at gå på jagt. Indtil da håber jeg at finde den helt rigtige at overdrage min store samling af familierecepter til, så jeg fortsat kan nyde de mange smagsvarianter, som jeg holder så meget af, fortæller Henning Zøfting.” 

Den lille specialbutik er kendt for et bredt og varieret varesortiment, som udover traditionelle kødudskæringer består af diverse delikatesser, patéer, roulader m.m. Der forarbejdes også dansk vildt som eksempelvis duer, fasaner, gæs, ænder, hjorte m.m.

Dertil kommer et meget anerkendt pølsemageri, som forarbejder og producerer op til 75 forskellige varianter.

Er du interesseret i at høre mere om muligheden for at blive næste generation, så kontakt Henning Zøfting på info@zoefting.dk eller telefon 48261096.

For yderligere information om Zøfting Charcuteri: www.zoefting.dk

 

Kontaktperson:

Henning Zøfting

48261096

info@zoefting.dk

Afsender:

Henning Charcuteri

Sdr. Banevej 16
3400 Hillerød

48261096

info@zoefting

http://www.zoefting.dk