Kendt kreativ handywoman udstiller på Et Godt Fund

28. juni 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Den seje Christel fra ”Nybyggerne” har succes med ny butik på Nørrebro. På ”Et Godt Fund” i Fredericia kan man opleve hendes unikke boligtilbehør og indretningsideer

 

Mange danskere fulgte med, da fire familier i foråret kæmpede om at vinde et hus til 3,4 millioner kroner i sæson to af TV2-programmet "Nybyggerne".

I de fire identiske råhuse i Farum skulle familierne uge for uge indrette et nyt rum, og blandt andre 34-årige Christel Berlin fik mange "fans" med sin kreative, ukuelige og lattermilde facon.

Selv om Christel og Johan ikke vandt huset, så fik de alligevel "gevinst". For det ekstremt krævende forløb afslørede Christel som et naturtalent inden for indretning, kreativitet og boligtilbehør, og det blev afsættet til en karriere som selvstændig.

Den 23. april slog hun dørene op til den lille kælderbutik "Hygge By Berlin" på Nørrebro, hvor håndplukket genbrug, unik kunst fra kreative ildsjæle samt indretningsydelser er på programmet. Placeringen på Jægersborggade er helt perfekt, og modtagelsen har været over al forventning:

- Det er gået helt vildt godt. Jeg har rygende travlt, og jeg har allerede nået en omsætning, som jeg først havde budgetteret med om et års tid, fortæller Christel Berlin.

Hun er ikke i tvivl om, at "kendiseffekten" fra tv giver noget ekstra – især hvad angår indretningsopgaverne.

- Men i forhold til antal kunder i selve butikken betyder det meget lidt. Cirka tre ud af fire er udenlandske turister, og blandt de danske kunder er det ganske få om ugen, som siger, de genkender mig fra Nybyggerne. Og dem der så måske kommer for at "se giraffen", kommer (heldigvis) også igen – så jeg er ikke bekymret for, at det hele skal fade ud, påpeger Christel Berlin.

Deltagelsen på Et Godt Fund i Fredericia bliver hendes premiere som udstiller, og hun glæder sig meget:

- Jeg tror, det bliver super sjovt at møde de besøgende samt de øvrige udstillere. Konceptet for dagen lyder rigtig spændende, og jeg håber, jeg kan skabe interesse for "Hygge By Berlin" i det Vestdanske også, smiler Christel Berlin.

Kontaktperson:

Projektleder Hanne Iversen

75922566

hi@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk