Københavnsk retro tøjbutik fejrer 1-års fødselsdag

09. oktober 2018   |   Tuxer  |  Flere pressemeddelelser

 

Københavns nye retro tøjbutik - Tuxer Retro Clothing - åbnede i efteråret 2017 og det er gået forrygende. Vi fejrer således i disse dage vores 1 års fødselsdag og du er selvfølgelig inviteret!

Ideen om Tuxer Retro Clothing udsprang af en stor og dybfølt kærlighed for kjoler inspireret af fortiden. Et pust fra fortiden der giver dig muligheden for et unikt og personligt udtryk i nutiden.

Tuxer byder på et stort udvalg af smukke kjoler, feminine skjortebluser, lækre cardigans, flagrende swingskirts og klassiske frakker, alle inspireret af tiden 1930-1950’erne. Vi forhandler både eksklusive og lettere tilgængelige mærker, alle selvfølgelig inden for retro genren. Mærker vi forhandler tæller både det klassiske engelske som Collectif, det mere edgy mærke Hell Bunny og svenske højkvalitets mærker som Daisy Dapper og Miss Candyfloss.

Ønsket om at føle sig feminin under tøjet er også i fokus. Vi forhandler tidstypiske strømper i mange farver, med klassisk søm, girdles og hofteholdere, så du kan føle dig som en ægte Pin-up, stærk og feminin.

Hos Tuxer byder vi også på et skønt udvalg af lækre kvalitets sko, -støvler og -tasker fra danske Lola Ramona og spanske La Veintinueve. La Veintinueve er et nyt mærke på det danske marked og vi er hos Tuxer stolte af, at vi kan kalde os de første og største forhandlere af de lækre håndsyede lædersko i Danmark.

Personlighed er vigtig, så hos Tuxer finder du også mange smukke og anderledes accessories i form af klassiske smykker, tørklæder, fantastiske hårblomster fra Lady Luck´s Boutique og små one-of-a-kind-items. Vi gør en stor indsats for at finde netop de accessories, der kan forvandle et look til dit eget. Som moderne Pin-up er det vigtigt at have sig selv med. Der findes ikke én rigtig måde at være retropige på, kun du bestemmer, hvordan du ønsker at bruge looket.  

Retrotøj er for alle kvinder og alle kropsformer. Der vil altid findes et snit, der fremhæver netop det, du gerne vil fremhæve. Vi guider dig gerne imellem årtiernes forskellige udtryk, så vi finder netop den kjole, der får dig til at føle dig som dit skønneste jeg. 

Lørdag den 13 oktober fylder Tuxer 1 år! Kom ned til butikken i Knabrostræde kl.12-19 og vær med til at fejre det. Der vil være konkurrence med gaver, vilde fødselsdagstilbud, kage, øl, sodavand og bobler. Vi ses hos Tuxer.