Københavnerne er helt vilde med Flying Superkids!

23. juli 2016   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Den Aarhusianske børnetrup jubler over rekord-billetsalg i København.

Den 27. august 2016 har Flying Superkids premiere på deres nyeste show i København.

Det er blevet en tradition, at superbørnene besøger København med deres store telt én gang om året. Men meget har ændret sig, siden Flying Superkids første gang satte deres telt op på Trianglen tilbage i 2006.

”Det er helt utroligt. Da vi startede i et gammelt cirkustelt, var vi bekymret for, om hovedstaden ville bakke op om os. Nu står vi her med fem gange så mange billetter i salg og må igen lave ekstraforestillinger. Her en lille uge inden premieren, har vi allerede rigtig mange shows, der enten er udsolgt eller hvor der kun er få billetter tilbage. Det er bare en fantastisk modtagelse vi får i København”, udtaler direktør Lars Godbersen.

Syv kæmpe lastbiler fylder det i udstyr, som Flying Superkids bygger op i København, for det er ikke kun det 42 meter lange telt, der bliver stillet op. De medbringer også en stor aktivitetspark, som skal inspirere de lokale børn til at dyrke sport.

”Vi har hørt, at Rasmus Seebach skal bruge fire kæmpe lastbiler, når han har det store show med ud på landevejen. Så vi morer os gevaldigt over, at en flok snothvalpe fra Aarhus V skal bruge syv lastbiler til deres forvoksede gymnastikopvisning.”

Flying Superkids havde 8.000 gæster i København sidste år og satser på at komme tæt på 11.000 gæster i år. Folkene bag den almennyttige gymnastikforening, der har Flying Superkids som flagskib, har selv et bud på, hvorfor der er så stor efterspørgsel.

”Vi tror ikke, at folk går helt så meget op i længere, om det er en tre- eller firedobbelt salto. De vil se noget, som kan inspirere deres børn til bevægelse, og sidste år startede 37 % af vores børnegæster til enten dans, sang eller gymnastik, efter at de havde oplevet showet. Brugerundersøgelsen, som havde 3223 respondenter, viste i øvrigt også, at 98 % ville komme igen, og at 98,5 % ville anbefale showet til venner og bekendte. Jeg tror, vores succes med billetsalget skal findes i de tal, og det er vi utroligt stolte over,” udtaler Lars Godbersen.

 

Praktiske oplysninger:

Flying Superkids

I Showteltet

På Artillerivej 71

København S

Fra d. 27/7 – 6/8

Læs mere og køb billetter på: www.flyingsuperkids.com