Kagemagi på Kreative Dage

27. september 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Annemette Voss og Ditte Julie Jensen fra ”Den store bagedyst” er bogaktuelle, når de deltager på Kreative Dage i Fredericia

For den tidligere vinder af DR 1-programmet ”Den store bagedyst”, Annemette Voss, er deltagelse på Kreative Dage i Fredericia blevet et fast punkt i årskalenderen. At møde de mange besøgende på Nordens største kreative messe er noget, hun altid glæder sig til – og det er i høj grad gengældt, kan man se på det mylder, der er på hendes stand og til hendes foredrag på messen.

Gæsterne kan endda glæde sig til dobbelt op på kagefronten. Annemette Voss har nemlig en skattet veninde, ”kollega” og samarbejdspartner med til weekenden i Fredericia. Det er Ditte Julie Jensen, som nåede til semifinalen i 2015-udgaven af Den store bagedyst.

- Ditte var lidt ked af, hun ikke nåede finalen, men det muntrede hende meget op at hjælpe mig på standen på Kreative Dage 2015, fortæller Annemette Voss.
Det blev afsættet til et tæt samarbejde mellem de to dygtige bage-eksperter, som om kort tid – den 3. oktober – kan præsentere deres fælles bog ”Kagemagi”. Den er således helt ny, når Kreative Dage åbner dørene.

Bogen udspringer af duoens Youtube-kanal af samme navn, hvor de i en række videoer viser hvordan man eksempelvis laver fondantblomster, fyldte chokolader, gulerodskage eller sågar en bryllupskage.

- Budskabet i videoerne er, at vi har det sjovt og hygger os med at bage, og vi er ikke bange for at vise, at vi også laver fejl. Dén atmosfære har vi overført til bogen, og vi glæder os helt vildt til at præsentere ”Kagemagi” for de besøgende på Kreative Dage, fastslår Annemette Voss. Hun står også bag bøgerne ”Bagelyst” og ”Kagekarma”, og hun lover at sammensætte nogle meget attraktive bogpakker til messen i Fredericia. 

Alle tre dage kan man klokken 11.30 opleve Voss & Jensen på den største af de tre scener, hvor de giver masser af bage-fif, viser teknikker og fortæller om Kagemagi og om at være veninder i køkkenet.

- Kreative mennesker elsker at bage, og vi er altid forvænt med positiv interesse og masser af søde besøgende på Kreative Dage, så vi tæller dagene, til vi skal afsted, konstaterer vinderen af Den store bagedyst 2013.

Kreative Dage finder sted i MESSE C Fredericia den 28.-30. oktober 2016 – se evt. www.kreativedage.dk.
 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk