KÆMPE INTERESSE FOR FLYING SUPERKIDS I KOLDING

05. september 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Det er ved at være sidste chance for at opleve ”superbørnene” i Kolding i denne uge – 80% af billetterne er allerede revet væk.

Når Flying Superkids indtager Kolding i denne uge, bliver det med fulde huse.  Superbørnene mærker stor interesse for forestillingerne og glæder sig til vise gæsterne i Kolding, hvad de kan.


”Billetterne bliver simpelthen revet væk! Det var helt vildt her i weekenden, hvor der

forsvandt et utal af billetter hver dag.” jubler direktør for Flying Superkids Lars Godbersen.

”Vi kommer til at blæse Kolding bagover, det kan jeg godt garantere. Børnene er superdygtige, og årets show er virkelig fedt. Derudover har vi altid et forrygende publikum i Kolding, så vi er sikre på, at der kommer til at være landskampstemning til vores forestillinger,” fortæller Lars Godbersen begejstret.


Flying Superkids’ forestillinger afholdes ved Kolding Stadion i et topmoderne telt, som er specialdesignet til forestillingen. Med i billetten får man også gratis adgang til et kæmpe udendørs aktivitetsområde, der åbner to timer, før forestillingen skydes i gang. Og selvom efterspørgslen på billetter er stor, så kan der ikke bare laves en ekstra forestilling.

”Vi regner stærkt med at gå udsolgt, og desværre kan vi ikke, som så mange foreslår, bare sætte et ekstra show op. Vi begrænser antallet af shows, så det altid er super sjovt for børnene at optræde. Det er deres glæde ved at stå på scenen, der er hele fundamentet, og det ville vi ødelægge ved at lave ekstra forestillinger. ” udtaler Lars Godbersen.