KÆMPE INTERESSE FOR FLYING SUPERKIDS I KØBENHAVN

01. august 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Det er ved at være sidste chance for at opleve ”superbørnene” i København i denne og næste uge – 90% af billetterne er allerede revet væk.

Når Flying Superkids indtager København i denne og næste uge, bliver det med fulde huse. Superbørnene mærker stor interesse for forestillingerne og glæder sig til at vise Københavnerene, hvad de kan.


”Billetterne bliver simpelthen revet væk! Det var helt vildt her i weekenden, hvor der

forsvandt et utal af billetter hver dag.” jubler direktør for Flying Superkids, Lars Godbersen.

”Vi kommer til at blæse København bagover, det kan jeg godt garantere. Børnene er superdygtige, og årets show er virkelig fedt. Derudover har vi altid et forrygende publikum i hovedstaden, så vi er sikre på, at der kommer til at være landskampstemning til vores forestillinger,” fortæller Lars Godbersen begejstret.


Flying Superkids’ forestillinger afholdes ved Raffinaderivej på Amager i et topmoderne telt, som er specialdesignet til forestillingen. Med i billetten får man også gratis adgang til et kæmpe udendørs aktivitetsområde, der åbner to timer, før forestillingen skydes i gang. Og selvom efterspørgslen på billetter er stor, så kan der ikke bare laves en ekstra forestilling.

”Vi regner stærkt med at gå udsolgt, og desværre har vi kun mulighed for at lave to ekstra shows. Vi begrænser antallet af ekstra shows, så det altid er super sjovt for børnene at optræde. Det er deres glæde ved at stå på scenen, der er hele fundamentet, og det ville vi ødelægge ved at lave for mange ekstra forestillinger. ” udtaler Lars Godbersen.

 

INFO:

Flying Superkids spiller fra d.1 til 12. august ved Raffinaderivej 16, 2300 København med deres 50 års jubilæumsshow.