Julebazar på Gavnø Slot større end nogensinde!

02. november 2011   |   Gavnø-Fonden  |  Flere pressemeddelelser

Grundet den store efterspørgsel på Julebazaren på Gavnø Slot danner de historiske avlsbygninger ramme om den gode julestemning såvel første som anden weekend i november. Udover julestemning i rigelige mængder bydes der på julegaveideer og hyggeshopping for enhver smag.

Der er ikke noget så hyggeligt som en vinterdag, når mørket falder på og julestemningen breder sig over slotspladsen, fortæller baronesse Helle Reedtz-Thott fra Gavnø Slot.

Julebazaren har i de sidste 5 år fundet plads i de gamle avlsbygninger. Og i år bliver det større end nogensinde før. Over 200 udstillere fordelt over de to første weekender i november, vil fylde den smukke slotspark samt avlsbygninger med alt fra hjemmestrikkede nisser og kunsthåndværk til lækre delikatesser til både gane og mave.

Smag og oplev de mange juledelikatesser og find årets julegave. Julebazaren byder på nye smagsopleveler og juleinspiration begge weekender.

- Vi får besøg af flere udstillere, som er rigtig gode til at fortælle den gode historie om deres produkter. Blandt andet det lille bryggeri, som gerne fortæller den fascinerende historie om deres bryggeri. Til den søde juletand kommer der bolcher og karameller fra Almuegaarden samt andre traditionsrige julespecialiteter. Naturligvis vil der også være mulighed for at prøve Gavnøs egne special produkter som eksempelvis det delikate vildsvin, den friskbryggede julebryg, æblecider, honning m.m.

Begge julebazare vil i år blive gæstet af et særligt følge af bornholmske udstillere. Tilsammen viser de alle de bornholmske julegodter og gaveidéer med et bornholmsk særpræg. Der er derfor et væld af gode grunde til at besøge dette års julebazarer på Gavnø Slot, lyder det forventningsfuldt fra baronesse Helle Reedtz-Thott.

- Alene de fantastiske rammer med avlsbygninger, parken og slotskapellet giver anledning til en god dag. Det hele forvandles til et juleeventyr med juletræer, fakler og julelys. Julebazaren er for hele familien, og især børnene kan glæde sig til et væld af børneaktiviter som ponyridning, søverøverland og et besøg af selveste julemanden på Gavnø Slot, fortæller baronessen.


Helt grundlæggende handler det nemlig om at hele familien får en god oplevelse. Få sig sådan en dag, hvor børn og voksne alle sammen kan slentre fra den ene bod til den næste. Hygge sig med varme æbleskiver og måske oven i købet få shoppet de første julegaver til venner, familie, kolleger og ansatte.


- Størstedelen af begge julebazarer afvikles indenfor. Så selvom frostvejret og den dalende julesne skulle svigte os, så kan både udstillere og gæster stadig holde sig varme og tørre, forsikrer baronessen midt i de travle forberedelser.


Fakta om Julebazar 2011 på Gavnø Slot

1.weekend:
lørdag den 05. november klokken 10–17
Søndag den 06. november klokken 10-17

2.weekend
lørdag den 12. november klokken 10–17
Søndag den 13. november klokken 10-17

Kontaktperson:

Claus Petersen

20 550 232

adm@gavnoe.dk

Afsender:

Gavnø-Fonden

Gavnø 2
4700 Næstved

55700300

adm@gavnoe.dk

http://www.gavnoe.dk