Jeans med perfekt pasform fra Mos Mosh

27. oktober 2018   |   JJFC  |  Flere pressemeddelelser

Mos Mosh laver kollektioner, som især er kendte for deres mange fede og rå detaljer – og ikke mindst deres særegne kvalitet

Det er ikke kun danske mode- og kvalitetsbevidste kvinder, der har fået øjnene op for det danske brand Mos Mosh. Førende modebutikker i udlandet har nemlig også taget det unikke brand til sig, så nu kan det spændende sortiment af modetøj, der tæller alt fra jeans, bukser, kjoler, klassiske blazere, t-shirts, bluser og meget mere, erhverves af fashionistaer verden over.

Mos Mosh laver kollektioner, som især er kendte for deres mange fede og rå detaljer – og ikke mindst deres særegne kvalitet, der altid er garant for at kunne tilføje det ekstra, så et moderigtigt look er inden for rækkevidde. Især har de rå og lækre jeans, der altid er spækket med unikke detaljer og en helt uovertruffen pasform, vundet indpas hos de mange modebevidste kvinder verden over. Mos Mosh ved, at de har ramt plet med deres fantastiske jeans, og deres slogan siger mere, end alverdens kampagner.

”Kate Moss knows how to dress. J.K. Rowling knows how to write a good fantasy story. We know how to make a perfect pair of jeans”.

De lækre jeans med den perfekte pasform og de cool, rå detaljer, der går igen i alle kollektionerne, er kernen i designet – og hele årsagen til den bølge af succes, som Mos Mosh rider på.

Kollektionerne fra Mos Mosh kommer i et væld af forskellige farver, størrelser og designs, så der er med garanti noget for enhver smag og til enhver anledning. Der kommer hele tiden nye designs og styles til, så det er bare med at følge med i de årlige kollektioner fra Mos Mosh.

Find inspiration under modesektionen hos Eves i mode til dit næste køb af Mos Mosh her på siden. Det populære brand vil med garanti sikre dig et stilfuldt og kvalitetsbevidst look.

Kontaktperson:

Bruger Guiden

39906718

mail@brugerguiden.dk

Afsender:

Bruger Guiden

Jægersborg Allé 17
2920 Charlottenlund

39906718

mail@brugerguiden.dk

https://brugerguiden.dk/