JFP vinder omfattende udbygning af Oksbøl Kaserne

15. marts 2021   |   JFP a/s  |  Flere pressemeddelelser

JFP a/s er udpeget som vinder af en omfattende udbygning af Oksbøl Kaserne. Udvidelsen er en del af et samlet projekt under navnet Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter og omfatter 8.300 m2 mandskabs- og garagebygninger samt 25.000 m2 udendørsareal mv.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er bygherre, og i 2018 blev det besluttet at oprette 240 nye stillinger. Det har fordret ekstra lokaler og faciliteter, og derfor igangsættes projektet. Der udføres sammen med udbygningen miljøsanering og nedbrydning af to eksisterende bygninger. De nye mandskabsfaciliteter indeholder briefingrum, pudsestue, omklædning, badefaciliteter, depotrum, toiletter samt teknikrum, og der skal anlægges 10.000 m2 befæstet parkeringsanlæg, 11.000 m2 belægning og 4.000 m2 grønt areal.

God organisering

”Vi er meget glade for at have vundet ordren. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er en attraktiv og professionel samarbejdspartner, som vi ser meget frem til at samarbejde med” udtaler Jesper Friis Poulsen, CEO hos JFP a/s.

JFP blev ud over at tilbyde den bedste pris valgt på baggrund af en god proces og organisering af projektet. Der er fremhævet flere forhold som f.eks. fælles projektgennemgang og opstartsworkshop, en grundig beskrivelse af mødestrukturen, inddragelse af underentreprenører i forbindelse med procesplanlægningen, fokus på arbejdsmiljø og en robust og enkel organisering med klare kommunikationsveje. JFP’s datterselskab, JFP Murer & Tømrer skal udføre beton- og elementmontagen.

JFP a/s

JFP a/s udfører total- og hovedentrepriser til erhverv & industri, sundhedsområdet, boligområdet samt uddannelsesområdet. JFP har været en stærk spiller på markedet i knap 50 år og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden har fokus på at bygge til mennesker og går ikke på kompromis med kvaliteten. JFP stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads og er ISO certificeret i arbejdsmiljø. Virksomheden har en af Danmarks mindste ulykkesprocenter og en kronesmiley.

Kontakt

JFP A/S, CEO, Jesper Friis  Poulsen

Tlf.: 4091 0282

Mail: j@jfp.dk

Kontaktperson:

Helle Simonsen

20657240

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

JFP a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning

40910282

j@jfp.dk

https://www.jfp.dk