JFP vinder igen et byggeri i Aarhus

06. juli 2021   |   JFP a/s  |  Flere pressemeddelelser

JFP a/s er udpeget som vinder af Studenterstrøget i Aarhus. Byggeriet er på 3.455 m2 og skal opføres i totalentreprise for Menighedsfakultetet/MF Aarhus Fond. Byggeriet indeholder 55 studieboliger og 555 m2 erhverv.

JFP bygger samtidig 350 bæredygtige, almene boliger på Olof Palmes Alle og 40 boliger, under navnet Storbylandsbyen ligeledes på Olof Palmes Alle. Begge byggerier opføres for Østjysk Bolig. Tidligere på året afleverede JFP prestigebyggeriet SHIP på Aarhus Ø.

Gennemarbejdet æstetisk projekt

Peter Andersen, bestyrelsesformand i MF Aarhus Fond udtaler: ”Vi har haft en byggegrund i en årrække og med kommunens udvikling af området og tildeling af byggefelter, fik vi mulighed for at bygge. Vi ønsker en mere klar forbindelse til byen samt at skabe et centrum for kirkelige organisationer. Vi forestiller os både egne studerende og andre studerende som beboere i lejlighederne.”

Thomas Bjerg Mikkelsen, fakultetsleder ved Menighedsfakultetet udtaler: ”Vi valgte JFP, fordi de har lavet et gennemarbejdet projekt, hvor vores ønsker om et æstetisk og arkitektonisk flot byggeri bliver en realitet. Ud over en god økonomi på projektet, har det også været meget vigtigt for os, at få en partner, vi har tillid til, som laver kvalitetsarbejde, og som værdimæssigt passer til os. Det opfylder JFP, så vi ser meget frem til samarbejdet og til at realisere vores fælles vision om et langtidsholdbart, flot og værdibaseret sted.”

Studenterstrøget

Menighedsfakultetet er lejer hos fonden, MF Aarhus Fond, som har det ene formål at skaffe midler til Menighedsfakultetet. Byggeriet indeholder 2.900 m2 bolig og 555 m2 erhverv. Der opføres 55 boliger i varierende størrelser fra 37 m2 til 83 m2. Facaden består af teglspånskaller, som giver byggeriet et unikt udtryk. JFP har tilbudt aflevering den 27/2 2023 - 2 måneder før ønsket aflevering.

JFP har valgt at videreføre rådgiverteamet fra Olof Palmes Allé – RUM og Sweco. Projekteringen kører året ud med byggestart primo 2022.

JFP a/s

JFP a/s udfører total- og hovedentrepriser på sundhedsområdet, boligområdet, uddannelsesområdet samt erhverv & industri. JFP har været en stærk spiller på markedet i knap 50 år og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden har fokus på at bygge til mennesker og går ikke på kompromis med kvaliteten. JFP stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads og er ISO certificeret i arbejdsmiljø. Virksomheden har en af Danmarks mindste ulykkesprocenter og en kronesmiley.


Kontakt

JFP A/S, CEO, Jesper Friis  Poulsen

Tlf.: 4091 0282

Mail: j@jfp.dk


Visualisering af byggeriet

Udført af RUM arkitekter