JFP skal opføre nyt plejehjem i Tingbjerg på 10.500 m2

31. august 2020   |   JFP a/s  |  Flere pressemeddelelser

JFP a/s har vundet opførelsen af nyt plejehjem i Tingbjerg på 10.500 m2. Projektet udføres efter den delegerede bygherremodel, og JFP udbyder projektet i fagentrepriser.

Plejecentre er et af JFP’s specialer, og plejehjemmet i Tingbjerg ligger godt i tråd med de øvrige projekter, de løser på området.
 
”Vi er meget glade for opgaven og har arbejdet på projektet igennem længere tid. Samarbejdet forløber rigtig godt, og vi kan bidrage med vores ekspertise, ligesom vi har glæde af vores samarbejdspartnere i Københavns Kommune samt et højt kompetenceniveau i SAB. Vi opfører i øjeblikket både plejecentret Betty III på Frederiksbjerg, Holte Friplejehjem og har netop afleveret Gilleleje Friplejehjem, og det giver os en ballast og en stor viden om denne type af projekter” udtaler CEO, Jesper Friis Poulsen fra JFP.


Den delegerede bygherremodel


JFP er sammen med Innovater A/S delegeret bygherre og påtager sig dermed et større ansvar for byggeriets udbud, budget og detaljer. Igennem det seneste år, har der været afholdt en lang række møder, og nu er man så langt, at projekteringen er i gang. I september udbydes projektet i prekvalifikation til underentreprenører, og til marts 2021 forventes byggeriet igangsat med JFP som delegeret bygherre/totalentreprenør.

120 boliger og aktivitetscenter

Ruten Plejecenter skal indeholde 120 boliger fordelt på 1- og 2 værelses boliger, og der bliver på øverste etage indrettet aktivitetscenter til plejecentrets beboere og ældre i lokalområdet. ERIK arkitekter er arkitekt og landskabsarkitekt på byggeriet, Rambøll er ingeniør, SAB er bygherre og Københavns Kommune er operatør/lejer.

JFP a/s

JFP a/s udfører total- og hovedentrepriser til erhverv & industri, sundhedsområdet, boligområdet samt uddannelsesområdet. JFP har været en stærk spiller på markedet i knap 50 år og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden har fokus på at bygge til mennesker og går ikke på kompromis med kvaliteten. JFP stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads og er ISO certificeret i arbejdsmiljø. Virksomheden har en af Danmarks mindste ulykkesprocenter og en kronesmiley.

Kontakt

JFP a/s, CEO, Jesper Friis Poulsen
Tlf.: 4091 0282
Mail: j@jfp.dk

Fotos

Illustration af Ruten Plejecenter

Kontaktperson:

Helle Simonsen

20657240

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

JFP a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning

40910282

j@jfp.dk

https://www.jfp.dk