JFP skal bygge Event Hall for Grundfos

05. december 2019   |   JFP a/s  |  Flere pressemeddelelser

Grundfos Center i Bjerringbro udvider med et Event Hall byggeri på 3.000 m2. Hallen skal supplere den eksisterende hal, som er del af Grundfos Center og skal give mere fleksibilitet i forhold til events, messer og arrangementer. JFP A/S skal opføre hallen i hovedentreprise.

Det 3.000 m2 store Event Hall byggeri samt ombygning af 720 m2 mødelokaler og kontorer skal give Grundfos et permanent udstillingsområde til rundvisninger for de mange danske og internationale gæster i virksomheden. Derudover skal hallen kunne opdeles i 3 mindre områder og dermed danne rammen om flere arrangementer på samme tid. Hallen ligger til forskel fra den eksisterende i niveau, som betyder at messestande fra hele verden kan transporteres direkte ind i hallen og opstilles nemt og hurtigt.


JFP blev enstemmigt valgt


Senior Architect, Hans Christian Baastrup fra Grundfos fortæller: ”Vi har en fuldstændig fastlagt procedure for vurdering af de partnere, vi indgår samarbejde med. Derfor blev 4 entreprenører udvalgt i første runde til at give bud og inviteret til gennemgang af projektet. JFP blev efterfølgende enstemmigt valgt. Det skyldes flere ting. De har lavet et omhyggeligt forarbejde, som de redegjorde professionelt for. De har valgt en professionel organisation til at gennemføre projektet – både i byggeledelsen og blandt underentreprenørerne, de har en fornuftig pris og ikke mindst, vi har tillid til dem. Vi forventer at gennemførelsen bliver ligeså god som den indledende fase og ser frem til samarbejdet.” 


Event Hall klar i april 2021


Event Hall skal bygges i perioden januar 2020 til april 2021 og indeholder selve Event Hall byggeriet på 3.000 m2, ombygning af 720 m2 eksisterende kontor og mødelokaler samt anlægning af 10.300 m2 udeareal med parkeringsanlæg, spillebaner, aktivitetsarealer mv. Erik Arkitekter er totalrådgiver på byggeriet med COWI som underrådgiver og JFP’s datterselskab JFP Murer & Tømrer skal levere betonentreprisen og elementmontagen.


JFP a/s

JFP a/s udfører total- og hovedentrepriser til erhverv & industri, sundhedsområdet, boligområdet samt uddannelsesområdet. JFP har været en stærk spiller på markedet i knap 50 år og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden har fokus på at bygge til mennesker og går ikke på kompromis med kvaliteten. JFP stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads og er ISO certificeret i arbejdsmiljø. Virksomheden har en af Danmarks mindste ulykkesprocenter og en kronesmiley.


Kontakt
JFP A/S, CEO, Jesper Friis Poulsen
Tlf.: 4091 0282
Mail: j@jfp.dk


Fotos
•    Underskrift ved Group Executive Vice President, CSO Poul Due Jensen, Grundfos Holding A/S og salgsdirektør og partner Søren Trærup, JFP A/S
•    Illustration af Event Hall ved Grundfos Center

Kontaktperson:

Helle Simonsen

20657240

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

JFP a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning

4091 0282

j@jfp.dk

https://www.jfp.dk