JFP investerer i fremtiden

03. april 2020   |   JFP a/s  |  Flere pressemeddelelser

JFP a/s har lavet en ambitiøs investering i at sikre konkurrenceevnen igennem lederudvikling og know how og realiserer blandt andet derfor et regnskabsresultat i 2019, som ligger under forventning.

Lederudvikling af top- og mellemledere


CEO Jesper Friis Poulsen, fra JFP udtaler: ”Med det formål at styrke JFP’s konkurrenceevne har vi indført et ambitiøst ledelsessystem, som er forankret i topledelsen i 2019 og nu udrulles det til mellemlederne i 2020. Det har kostet mange ressourcer, men det giver os en stærk og unik position fremadrettet. Vi kan med det meget bedre modstå udsving i markedet, vi står stærkere organisatorisk, og vi opnår en tættere relation til vores medarbejdere, som styrker den vigtige vidensdeling og derigennem vores konkurrenceevne.”

Investering i knowhow

”Vi har investeret i større knowhow inden for udvalgte områder. Sundheds- og plejesektoren er et eksempel herpå. Med vores viden, kan vi nu tilbyde vores kunder ekspertviden og særlig rådgivning, og det gør vores konkurrencesituation stærk. Et andet område, vi har investeret massivt i er arbejdsmiljø. Vi er i 2019 blevet ISO-certificeret i arbejdsmiljø og har en kronesmiley. Det fortæller, at vi passer godt på vores medarbejdere og samarbejdspartnere, og det stemmer overens med vores grundværdier, som er ordentlighed, ansvarlighed og troværdighed” fortsætter Jesper Friis Poulsen.

Prestigebyggerier har kostet

”Regnskabsresultatet ender med et negativt resultat på 11,7 mio. i 2019, og det er utilfredsstillende. Vi har bygget/bygger en række prestigebyggerier, som har kostet os penge. I 2020 afleverer vi byggerier for 1,1 mia og et af disse byggerier har vi måttet afskrive et to-cifret millionbeløb på i 2019. Dertil kommer, at omsætningen på samme byggeri har skubbet sig med 70 mio. til 2020 med deraf følgende lavere db. Vi har haft for mange store byggerier på én gang og ikke været dygtige nok til at overvåge dem. Det har vi lært af. Vi har netop afsluttet en tilbundsgående analyse, der belyser alle forhold. Det er drønærgerligt med den ellers positive udvikling, vi er i, men vi skal nok komme stærkt igen” udtaler Jesper Friis Poulsen.

Organisationsændring

En anden ting, vi har igangsat er en organisationsændring. Vores to regionsdirektør stillinger er nedlagt og erstattet af en produktionsdirektør for hele Danmark. Den nye produktionsdirektør skal have mere fokus på ledelse og på den koordinerende opfølgning og overblik over byggerierne. Derudover har vi ansat en controller mere, som også skal følge byggerierne, og vi har fordoblet vores medarbejderstab i tilbuds- og indkøbsafdelingen. Det er dyre lærepenge for os, men heldigvis kan vi love kunderne, at vi leverer kvalitetsbyggerier. Det er det, vi er kendte for, og det ændrer vi ikke på. Og samtidig kan vi fortælle, at vi er kommet godt fra start i 2020. Vi ligger foran budget på de 3 første måneder” udtaler Jesper Friis Poulsen.


80% af ordrebeholdningen i hus

80% af ordrebeholdningen i 2020 er i hus i JFP - både inden for sundhed, erhverv, bolig og uddannelse. JFP vandt i december 2019 både hovedentreprisen på bygning af Event Hall for Grundfos og totalentreprisen på 10.000 m2 tilbygning til JYSK’s hovedkvarter i Aarhus. Det vidner om en stærk konkurrencesituation. Der er ligeledes en stor styrke i datterselskabet JFP Murer & Tømrer, som giver JFP en særposition ift. mange andre større entreprenørvirksomheder i branchen.

JFP a/s

JFP a/s udfører total- og hovedentrepriser indenfor erhverv & industri, sundhedsområdet, boligområdet samt uddannelsesområdet. JFP har været en stærk spiller på markedet i knap 50 år og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden har fokus på at bygge til mennesker og går ikke på kompromis med kvaliteten. JFP stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads og er ISO certificeret i arbejdsmiljø. Virksomheden har en af Danmarks mindste ulykkesprocenter og en kronesmiley.Kontakt

JFP a/s, CEO, Jesper Friis Poulsen
Tlf.: 4091 0282
Mail: j@jfp.dk


Foto

JFP a/s, CEO, Jesper Friis Poulsen

Kontaktperson:

Helle Simonsen

20657240

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

JFP a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning

40910282

j@jfp.dk

https://www.jfp.dk