JFP cementerer sin styrke inden for ældre- og plejesektoren

17. november 2020   |   JFP a/s  |  Flere pressemeddelelser

JFP a/s har vundet totalentreprisen på udvidelsen af Plejecenter Toftehaven i Ballerup. I de senere år har JFP vundet rigtig mange sager inden for ældre- og plejesektoren og har oparbejdet stor ekspertise og know how på området.

Udvidelsen indeholder 48 plejeboliger og supplerer de nuværende 68 plejeboliger. Udvidelsen er besluttet på grund af et stigende antal ældre i kommunen.

Stærk position

CEO, Jesper Friis Poulsen fra JFP udtaler: ”Vi er meget glade for at have vundet Plejecenter Toftehaven. Vi har igennem en længere periode dygtiggjort os inden for pleje- og sundhedssektoren, og det har givet pote. I øjeblikket bygger vi både Betty III på Frederiksberg, Holte Friplejehjem og er i gang med at færdiggøre projektmaterialet på Ruten Plejehjem til opstart i marts. Vi ser meget frem til at komme i gang med Plejecenter Toftehaven også.”

Bæredygtige materialer og løsninger

Udvidelsen af Plejecenter Toftehaven er på 3.120 m2. Dertil kommer 855 m2 servicearealer og 1.602 m2 kælder med teknikfaciliteter. Teamet, der skal løse opgaven er JFP som totalentreprenør, Pluskontoret Arkitekter som arkitekt og Nordconsult som ingeniør. Plejecentret bygges for Boligselskabet Baldersbo med Ballerup Kommune som kommende lejer af servicearealerne. Byggeriet skal arkitektonisk svare til etape 1, som er opført i 1968 og 2004, men der skal tænkes bæredygtighed ind i materialevalg og løsninger. Projekteringen skal være færdig i foråret 2021, og byggeriet skal stå klar i sommeren 2022.

JFP a/s

JFP a/s udfører total- og hovedentrepriser indenfor erhverv & industri, sundhedsområdet, boligområdet samt uddannelsesområdet. JFP har været en stærk spiller på markedet i knap 50 år og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden har fokus på at bygge til mennesker og går ikke på kompromis med kvaliteten. JFP stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads og er ISO certificeret i arbejdsmiljø. Virksomheden har en af Danmarks mindste ulykkesprocenter og en kronesmiley.


Tlf.: Jesper Friis Poulsen, 4091 0282

Foto

Illustrationsmateriale af Plejecenter Toftehaven