JFP Murer & Tømrer vinder totalentreprise på Svanemærket byggeri

05. februar 2020   |   JFP a/s  |  Flere pressemeddelelser

JFP Murer & Tømrer a/s skal i totalentreprise opføre 29 boliger for AP Ejendomme A/S. Byggeriet skal svanemærkes, og det stiller særlige krav til både byggeproces og materialer.

Byggeriet ligger på Tvedvej i Kolding og omfatter 9 rækkehuse i 2 ½ plan og 20 lejligheder på i alt 3.400 m2. Der er store krav til kvaliteten på grund af AP Ejendommes ønske om, at byggeriet skal Svanemærkes. Livscyklus for de valgte byggematerialer skal kortlægges, og både byggeproces og det færdige byggeri skal kontrolleres af en uvildig tredjepart. Det er derfor særligt spændende for JFP Murer & Tømrer at opføre byggeriet. CEO i JFP a/s udtaler: ”Vi er meget glade for at have vundet entreprisen, som understøtter vores strategi om bæredygtighedsprojekter og flere opgaver for pensionskasser. Det er nu det tredje projekt vi løser for en pensionskasse, og vi har det godt med de store krav, de stiller.”


AP Ejendomme ser frem til samarbejdet


Det er første gang JFP Murer & Tømrer arbejder sammen med AP Ejendomme, og adm. direktør, Peter Olsson ser frem til samarbejdet: ”Vi har valgt JFP Murer & Tømrer, fordi vi betragter dem som et seriøst selskab, og fordi prisen er rigtig. Vi vurderer ligeledes, at projektets størrelse passer fint til JFP Murer & Tømrers eksekveringsevne. Vi ser frem til et godt og pragmatisk samarbejde.”
Byggeriet på Tvedvej igangsættes efter projektering i juni 2020 og skal afleveres i april 2021.


Svanemærkning


AP Pension introducerede i juni 2019 som det første pensionsselskab i Danmark en bæredygtighedslinje under navnet ”AP Bæredygtig”. Iflg. den skal alle fremtidige ejendomme være mest muligt bæredygtige, og alle boligbyggerier være Svanemærkede.

Der er pr. 1. januar 2019 noteret ca. 8.000 Svanemærkede byggerier i Danmark og omkring 18.000 er under kontruktion. I perioden marts 2016 til januar 2019 er antallet af Svanemærkede lejligheder, huse og daginstitutioner, som enten er færdige eller under konstruktion, firedoblet. 


JFP Murer & Tømrer

JFP Murer & Tømrer A/S er et datterselskab under JFP a/s.Virksomheden har hovedkontor i Herning og afdelingskontor i København. JFP Murer & Tømrer udfører hoved- og totalentrepriser, med egenproduktion inden for elementmontage, beton, murer og tømrerarbejde og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet.


Kontakt

JFP a/s, CEO, Jesper Friis Poulsen
Tlf.: 4091 0282
Mail: j@jfp.dk


Foto

Fra venstre CEO, JFP a/s, Jesper Friis Poulsen og Direktør, JFP Murer & Tømrer a/s, Mikkel N. Steffensen

Kontaktperson:

Helle Simonsen

20657240

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

JFP a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning

40910282

j@jfp.dk

https://www.jfp.dk