JFP Murer & Tømrer vinder endnu en totalentreprise på Sjælland

11. december 2018   |   JFP Murer & Tømrer A/S  |  Flere pressemeddelelser

Tæt samarbejde og god dialog har sikret JFP Murer & Tømrer A/S endnu en entreprise på Sjælland. Der er skrevet totalentreprisekontrakt med Fredensborg og Omegns Brugsforening på nedrivning af eksisterende SuperBrugs, samt opførelse af 17 nye rækkehuse, i Fredensborg.

JFP blev valgt fordi


JFP Murer & Tømrer blev iflg. direktør Mikkel N. Steffensen valgt fordi: ”Vi har haft et langt samarbejde med både arkitec a/s og hamiconsult a/s, som er henholdsvis arkitekt og rådgivende ingeniør på projektet. De ved, hvor vi er stærke og kender vores egenproduktion, som var vigtig på denne entreprise. Derudover har vi bidraget med gode løsningsforslag i forhold til den økonomiske ramme, som jeg også tror har været udslagsgivende. Jeg er rigtig glad for, at vi har fået entreprisen i hus. Vi har arbejdet på den i 1,5 år og er med den også repræsenteret på Sjælland med opførelse af rækkehuse i totalentreprise. Vi har i en årrække haft tilsvarende projekter i Jylland.”

Tidligere SuperBrugs omdannes til boliger

Projektet har en anderledes karakter, idét der ligger en SuperBrugs på grunden. Brugsen nedrives men fundamentet og etagedækket bibeholdes, og de 10 første rækkehuse opføres ovenpå dette. Kælderen omdannes til parkeringskælder med parkeringsplads til hver bolig. Det, at det oprindelige fundament og dæk bibeholdes, kræver særlig opmærksomhed omkring valg af byggemetoder og koordinering under udførelsen. Det er noget af det JFP Murer & Tømrer er gode til.

Entreprisen omhandler

Byggeriet hedder Båstruphuse og entreprisen omhandler færdigprojektering i fællesskab med arkitec og hamiconsult. Her kommer JFP’s erfaringer med bygning af rækkehuse fra andre projekter i spil. Der foretages komplet miljøsanering og nedrivning af eksisterende bygning, ombygning af eksisterende kælder til fremtidig p-kælder/depotrum samt rydning af eksisterende p-plads.
 
Rækkehusene udføres som topmoderne to-plansboliger på 137-145 m2. Der etableres elevator fra p-kælder til fælles gårdmiljø hvor JFP Murer & Tømrer også skal etablere mindre terassehaver til hver bolig, samt fællesarealer. De første 10 rækkehuse skal stå færdig ultimo 2019, og de resterende 7 vil forventeligt blive igangsat medio 2019.

JFP Murer & Tømrer A/S

JFP Murer & Tømrer A/S er et datterselskab af JFP A/S. Virksomheden har hovedkontor i Herning og udfører murer- og tømrerarbejde, totalentrepriser og har netop etableret en elementmontageafdeling. Virksomheden har en stigende tilgang af opgaver, der bygger på ordentlighed og høj kvalitet.Kontakt

JFP Murer & Tømrer A/S, Direktør, Mikkel N. Steffensen
Tlf.: 2559 0777
Mail: mns@jfp.dkFotos

1.    Direktør, JFP Murer & Tømrer A/S , Mikkel N. Steffensen: Pressefotograf, Tom Laursen ved
2.    Projektillustrationer Båstruphuse, Fredensborg: Arkitec, Lars Sternberg.