JFP Murer & Tømrer vinder deres største opgave til dato

22. oktober 2019   |   JFP a/s  |  Flere pressemeddelelser

JFP Murer & Tømrer A/S har vundet hovedentreprisen på renovering af boligkarré med 20 opgange på Amager. Den store karré er fra århundredeskiftet, og renoveringen omfatter en hel ny tagkonstruktion, etablering af 19 nye taglejligheder med tilhørende tagterrasser, renoveringsarbejder i kælder, opgange, samt i 216 eksisterende boliger.


Anden store renoveringsopgave i København


Det er den anden store renoveringsopgave, JFP Murer & Tømrer vinder i København. Boligkarréen Marselisborg på Østerbro i København er også under renovering af JFP Murer & Tømrer, og udvikles ligeledes med taglejligheder og tagterrasser. Det samarbejde var udslagsgivende for boligkarréen, Store Mølle Vej på Amager.

Adm. direktør og partner, Allan Wright fra arkitektfirmaet Hune & Elkjær udtaler som totalrådgiver: ”Vi indbød JFP Murer & Tømrer til Store Mølle Vej, fordi vi kendte dem fra Marselisborg ejendommen på Østerbro. De har en god byggeledelse og samarbejdet er godt. Derudover er deres kvalitet i orden, som er vigtig for os.”


Nye taglejligheder og tagterrasser

Boligkarréen på Store Mølle Vej på Amager er en statelig gammel karré fra århundredeskiftet. Karréen er ejet af Danske Ingeniøres Pensionskasse og skal føres op til en mere tidsvarende standard, ikke mindst ift. energiforbedringer. Samtidig etableres der med baggrund i markedets efterspørgsel 19 taglejligheder med tagterrasser, og der laves en gennemgribende renovering af opgange og kælderetage. Varmesystemet skiftes, og der laves helt ny tagkonstruktion.

Renoveringen igangsættes i Q4 2019 og den samlede tidsplan for udførelsen løber i 2,5 år.


JFP Murer & Tømrer A/S

JFP Murer & Tømrer A/S er et datterselskab af JFP a/s.Virksomheden har hovedkontor i Herning, samt afdelingskontor i København og udfører hoved- og totalentrepriser, med egenproduktion inden for elementmontage, beton, murer og tømrerarbejde.


Kontakt

JFP Murer & Tømrer A/S, Direktør, Mikkel N. Steffensen
Tlf.: 2559 0777
Mail: mns@jfp.dk


Fotos

1.    Afdelingschef Morten Andreasen fra JFP Murer & Tømrer og adm. direktør og partner, Allan Wright fra Arkitektfirmaet Hune & Elkjær.
2.    Projektillustration Store Mølle Vej, Amager.
3.    Projektillustration, lejlighed, Store Mølle Vej, Amager.