JFP Murer & Tømrer opfører i totalentreprise DGNB certificeret byggeri

31. marts 2020   |   JFP Murer & Tømrer a/s  |  Flere pressemeddelelser

JFP Murer & Tømrer a/s opfører i totalentreprise 30 boliger samt fælleshus for Boligselskabet Farumsødal, afd. 2017 ved Domea.dk. Boligerne indgår i bofællesskabet Jonshøj i Furresø Kommune og skal DGNB certificeres.

Udvikling og optimering af byggeriet har foregået over de seneste to år. JFP Murer & Tømrer blev i 2018 udpeget som vinder af projektet på baggrund af et øget fokus på projektets økonomi og et godt renomé. Det viste sig, at jord- og anlægsforhold var mere udfordrende end først antaget, idét byggeriet placeres på en skrånende grund med behov for ekstra fundering. Men nu er projektet på plads, og projekteringen er i gang.

Pluskontoret Arkitekter er godt tilfredse med JFP Murer & Tømrer

”Det har været en længere proces at få projektet gjort klar, ift. hvad vi havde regnet med, men nu er vi videre, og det er godt. JFP Murer & Tømrer har været proaktive i hele processen og bidraget aktivt til at få tingene til at lykkes. De har tidligt spillet med åbne kort i forhold til økonomien, og det har været vigtigt. Vi kender moderselskabet JFP a/s, som vi har arbejdet godt sammen med flere gange, og vi er også meget positive ift. JFP Murer & Tømrer her i den indledende fase” fortæller arkitekt og partner, Kristian Nordheim fra Pluskontoret Arkitekter.

Domea.dk ønskede totalentreprise

Områdechef for Sjælland og øerne i Domea.dk, Martin D. Thomsen udtaler:”Vi havde i første omgang regnet med at entreprisen med JFP Murer & Tømrer skulle være en hovedentreprise men ønskede undervejs at ændre det til en totalentreprise. Det har JFP Murer & Tømrer håndteret fint. Der er indgået aftale med den eksisterende rådgiver, og det glæder os, at vi ikke skal skifte rådgiver. Nu ser vi positivt frem til at komme i gang med udførelsesfasen.”
Bofællesskabet Jonshøj ligger i Værløse i Furresø Kommune. Der bygges 22 bæredygtige almene seniorboliger, et større fælleshus og 8 mindre almene boliger. Der anlægges have og veje, og det forventes at byggeriet går i jorden til august. Byggeperioden er på 13 mdr.
 
JFP Murer & Tømrer

JFP Murer & Tømrer A/S er et datterselskab under JFP a/s.Virksomheden har hovedkontor i Herning og afdelingskontor i København. JFP Murer & Tømrer udfører hoved- og totalentrepriser, med egenproduktion inden for elementmontage, beton, murer og tømrerarbejde og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet.


Kontakt

JFP Murer & Tømrer A/S, Direktør, Mikkel N. Steffensen
Tlf.: 2559 0777
Mail: mns@jfp.dk


Fotos

Direktør, Mikkel N. Steffensen, JFP Murer & Tømrer A/S

Kontaktperson:

Helle Simonsen

20657240

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

JFP Murer & Tømrer a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning

2559 0777

mns@jfp.dk

https://www.jfp.dk