JFP A/S vinder igen totalentreprise på sundhedsområdet

25. oktober 2018   |   JFP A/S  |  Flere pressemeddelelser

JFP A/S har igen vundet en totalentreprise på sundhedsområdet. Denne gang er det Betty III på Frederiksberg, som er et nyt plejecenter med 125 plejeboliger. Bygherrerne er Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Forenede Boligselskaber, og byggeriet skal binde området sammen og indgå i Generationernes byrum.

Dommerkomiteen lagde vægt på

Dommerbetænkningen roser projektet for at vinde på alle parametre: Pris, arkitektur & funktionalitet samt organisation/bemanding/kvalitetssikring & idriftsættelse og anfører: ”JFP og deres rådgivere har lavet et godt og gennemarbejdet forslag, hvor de forskellige arealer er optimeret. Projektets store styrke ligger i hovedgrebet, der skaber rigeligt med dagslys til fællesarealer og skaber en meget urban og direkte sammenhæng med byrummet. Valget af træ på facaderne er en flot løsning og boligerne er veldisponerede. Procesbeskrivelsen har gode redegørelser for samarbejdet med bygherre og involverede parter. Med den positive dialog under tilbudsgivningen, ser vi med glæde frem til det kommende samarbejde.”

Stærke på sundhedsområdet

JFP opfører i 2018-2019 i totalentreprise 72 plejeboliger i Bavne Ager Vest og i 2018-2020 nyt psykiatrisk regionshospital i DNV-Gødstrup. ”Vi har i de senere år vundet mange sager på sundhedsområdet, som jeg tror skyldes vores store erfaring på området og en klar tilbudsstrategi” siger CEO, Jesper Friis Poulsen fra JFP A/S og fortsætter: ”Det er en stor glæde for os at have vundet Betty III, som er et spændende projekt, der falder lige ned i vores spidskompetence. Vi er stærke på de store byggerier og særligt plejehjem og plejecentre har vi ekspertise i. Vi glæder os til samarbejdet med alle projektets parter.”

ERIK Arkitekter ser frem til samarbejdet om Betty III

”Vi har mange gange arbejdet sammen med JFP A/S og har rent faktisk ikke tabt et plejehjem/plejecenter i totalentreprise konkurrence sammen endnu. Vores samarbejde er præget af gensidig respekt og en ordentlighed – vi kender simpelthen hinanden rigtig godt. Jeg synes, JFP er skarpe på at lave en vinderstrategi, og når projektet er vundet at bemande projektet med beslutningsdygtige og dedikerede medarbejdere. Sagen her er et fornemt eksempel på, at vores københavnerafdeling arbejder perfekt sammen med vores 3 jyske afdelinger og en jysk landsdækkende totalentreprenør” siger Morten Bluhm, tegnestueleder hos ERIK Arkitekter, Aarhus.

Betty III plejecenter

Betty III omfatter i alt 125 plejeboliger i varierende størrelse samt tilhørende servicearealer og multihal. Projektet er på 10.600 m2fordelt på 6 etager samt tilhørende udearealer og skal være med til at sikre en mangfoldig og levende bydel. Bygherrerne er Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Forenede Boligselskaber (FFB), arkitekt: ERIK Arkitekter, ingeniør: MOEog landskabsarkitekt: BOGL. Den samlede entreprisesum er på 171,8 mio. ex. moms og stand-still perioden udløber 31. oktober.

JFP A/S

JFP A/S nåede milliardomsætningen i 2016. De udfører som entreprenørvirksomhed total- og hovedentrepriser på sundhedsområdet, boligområdet, erhverv & industri samt uddannelsesområdet. JFP har været en stærk spiller på markedet i knap 50 år og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden har fokus på at bygge til mennesker og går ikke på kompromis med dette. Virksomheden er arbejdsmiljøcertificeret og har en af Danmarks mindste ulykkesprocenter.

Kontakt

JFP A/S, CEO, Jesper Friis Poulsen

Mail: j@jfp.dk

2.     Projektillustrationer Betty III

Kontaktperson:

CEO, Jesper Friis Poulsen

40910282

j@jfp.dk

Afsender:

JFP A/S

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning

9626 9444

j@jfp.dk

http://www.jfp.dk