Iværksætter sælger digitale produkter for hundredtusindvis af kroner under Covid-19

10. februar 2021   |   Bluelobster.dk ApS  |  Flere pressemeddelelserCasper Schneidereit driver i sin fritid investeringsbloggen Bluelobster.dk, hvorfra han fortæller om sine investeringer i ejendomme og aktier. Hver måned er der 10.000 personer, der læser med og det tjener han penge på.

"For et par år siden fik jeg den ide at lave et kursus, hvor jeg gennemgik min metode og ikke mindst alle de fejl, jeg har lavet i forbindelse med køb, salg og udlejning af ejendomme. Oprindeligt ville jeg lave et fysisk undervisningsforløb, jeg kunne afholde 4 gange om året, men så slog det mig, at det var meget bedre at lave det hele som videolektioner folk kunne se hjemmefra. "

Den beslutning er han glad for den dag i dag, hvor Covid-19 har gjort det umuligt at afholde fysiske kurser. Online kurset koster 2.500 kroner eksklusiv moms og der kan betales med betalingskort. Så snart betalingen er gået igennem får kursisten adgang til de over 100 videolektioner, der sammenlagt fylder mere end 12 timer.

"Det har haft en stor betydning for mig. Der er måneder, hvor jeg sælger for op imod 30.000 kroner, som stort set er ren indtægt. Det har taget enormt lang tid at lave og producere kurset, men alt omkring salget og præsentationen er automatiseret, så driftsomkostninger beløber sig alene til cirka 700 kroner om måneden. "

Under lockdown-perioden i foråret 2020 etablerede han sig ligeledes på Youtube. Det har betydet, at han i dag har 3.000 subscribers og er blevet Youtube-partner. Kontaktperson:

Casper Schneidereit

53335353

info@bluelobster.dk

Afsender:

Bluelobster.dk ApS

Østre Alle 35, 2 sal t.v.
4800 Nykøbing F

53335353

info@bluelobster.dk

https://bluelobster.dk/