Indbydelse: Reception i anledning af Ahmet Altans essaysamling.

18. juni 2019   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

I anledning af udgivelsen af Ahmet Altans essaysamling, "Jeg kommer aldrig til at se verden igen", inviterer Forlaget Underskoven og Dansk PEN til reception på Litteraturhuset torsdag d. 20. juni.


Reception i anledning af Ahmet Altans essaysamling;

Jeg kommer aldrig til at se verden igen

Torsdag den 20. juni kl. 16-18

Litteraturhuset, Nybrogade 28, København K.


På torsdag d. 20. juni er det 1.000 dage siden den tyrkiske forfatter og journalist Ahmet Altan blev arresteret. Han er anklaget for i et tv-program at have ”sendt opmuntrende signaler ” til kupmagerne, der stod bag det mislykkede militærkup i juli 2016, og siden er han idømt livsvarigt fængsel.


Anklagerne mod Altan er blevet ændret flere gange undervejs, og der er aldrig fremlagt beviser. Alligevel sidder han fortsat fængslet, uden appelmulighed og uden tilladelse til skriftlig kommunikation med familie og venner.

I de første to år han har tilbragt bag tremmer, har han skrevet en række fine, grumme og til tider sjove essays, som er blevet smuglet ud af fængslet. Det er ikke muligt at udgive disse essays i Tyrkiet så længe præsident Erdogan er ved magten, men Altans litterære agent har gjort dem tilgængelige for forlag udenfor Tyrkiet.

Den 20. juni udkommer essaysamlingen Jeg kommer aldrig til at se verden igen på dansk.

I den anledning inviteres du hermed til en lille reception med oplæsning af Anne Marie Ejrnæs og Connie Bork, og med mulighed for at købe bogen for 200 kr., der er en særlig rabat for PENs medlemmer.

Med venlig hilsen

Forlaget Underskoven og Dansk PEN

Kontaktperson:

Forlaget Underskoven

33150515

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Store Kirkestræde 1
1073 København K

33150515

forlaget@underskoven.dk

underskoven.dk