Idealistiske 18-årig Mads med millionomsætning:

21. marts 2018   |   Bettercoins Aps  |  Flere pressemeddelelser

“Over to milliarder mennesker har ikke en bankkonto. Det kan vi løse”

På trods af en alder på blot 18 år er Mads Eberhardt en del af den gruppe af iværksættere, som er gode til at starte succesfulde virksomheder, der har fingeren på den moderne puls. Med firmaet BetterCoins.dk giver han nemlig den almindelige dansker muligheden for at købe såvel sælge de eftertragtede Bitcoins.

Muligheden for en decentraliseret fremtid uden indflydelse fra hverken banker eller stater; hvor du ejer dine egne penge - og du selv er herre over dem er noget, vækker en stor interesse efterhånden fra ind – såvel udland.

BetterCoins vil gøre Bitcoins til allemandseje

BetterCoins blev grundlagt på baggrund af en passion for at gøre Bitcoins såvel kryptovalutaer til allemandseje, og dette gennemsyrer den service, som virksomheden tilbyder. Passionen skinner tydeligt igennem enhver kundekontakt, og det hele foregår trygt og personligt - det gør Bitcoins til en meget mere tydelig affære. Bitcoin-markedet er ofte associeret med hemmelighedskræmmeri og usynlighed, men her træder BetterCoins til og hjælper deres kunder med gode råd og vejledning. Derudover tilbydes der naturligvis muligheden for at få professionel hjælp til både at købe og sælge Bitcoins - alt sammen for en mindre kommission.

For Mads Eberhardt er det denne idealistiske tankegang til Bitcoin såvel kryptovalutaer generelt, der er virksomhedens primære mantra - omsætningen er blot en rar bonus. Selv siger han:

”Over to milliarder mennesker har ikke adgang til en bankkonto – eller andre finansielle tjenester. I flere lande på verdensplan fungerer den respektive valuta ikke. Blot se Venezuela. Og herhjemme trykker bankerne penge som aldrig før – som i sidste ende resulterer i langt flere kriser, end hvad godt er. Det kan vi løse med krypto”.

Hvorefter han fortsætter:

”Jeg er klar over, at det ikke sker fra den ene dag til den anden. Bitcoin slås med sine egne problemer – og brugervenligheden er ikke, hvor den bør være. Men krypto er fortsat i et tidligt stadie, der minder om internettet i slut 90’erne. Der vil ske meget henover de næste par år”.

Omsætter allerede for millioner

Selvom BetterCoins med grundlæggelsen i november måned 2017 ikke har voldsomt lang tid på bagen, så har Mads allerede hjulpet utallige danskere med køb og salg af Bitcoins. Dette viser sig tydeligt i regnskabet, hvor virksomheden præsterer en omsætning, der for længst har oversteget én million danske kroner. Denne millionomsætning er et udtryk for, at kunderne er glade for den service, som BetterCoins yder, og dermed får virksomheden udbredt budskabet omkring Bitcoins til mange, almindelige danskere. Man må simpelthen bare tage hatten af for de flotte resultater, som Mads Eberhardt allerede nu har ført virksomheden til.

Bankerne ryster i bukserne

Bankerne er imidlertid ikke glade for den Bitcoin-bølge, der virkelig har ramt Danmark med fuld kraft, og derfor ryster de også i bukserne, når kunderne i hobetal strømmer til BetterCoins. Faktisk oplever BetterCoins bankernes modvilje på tætteste hold, da kunder ofte bliver ringet op af banken, førend de kan lade Mads Eberhardt gøre hans arbejde. Faktum er dog, at kunderne alligevel strømmer til virksomheden, hvor de kan få hjælp til købe deres nye valuta, som bankerne ikke vil hjælpe dem med.

”Mange danske banker er desværre bange for krypto. Der skal selvfølgelig anvendes energi på at sikre, at alle krypto-relateret transaktioner er legale – men et par danske banker forsøger blot at modarbejde udviklingen. Det er synd, for der ligger et par spændende cases for de traditionelle banker – men på den anden side; det efterlader blot mere plads til os nye spillere” siger Mads.

Næste stop: Sverige!

BetterCoins har allerede nu sat sine tydelige aftryk på det danske marked, og forretningen går faktisk så godt, at virksomheden for nyligt også er blevet lanceret i Sverige. Her er drømmen at kunne give svenskerne den samme professionelle hjælp og vejledning til at købe denne spændende valuta, som Bitcoins og andre kryptovalutaer er, og forretningspotentialet er stort på den anden side af sundet. Hvad fremtiden bringer for den unge Mads Eberhardt og hans blomstrende Bitcoin-virksomhed er endnu for tidligt at sige, men potentialet er der - og det er ærgerrigheden bestemt også!

Kontaktperson:

Andreas Thomsen

51892757

ant@meresalg.dk

Afsender:

Andreas Thomsen

Kochsgade 31D, 2. sal
5000 Odense C

51892757

support@bettercoins.dk

https://bettercoins.dk