Hvor skal du sælge din gamle bil?

26. maj 2020   |   Autobasen  |  Flere pressemeddelelser

Det er altid et godt spørgsmål: For hvor er det bedst at sælge sin gamle bil? Der er et hav af forskellige måder, hvorpå du kan komme af med din bil, når den skal sælges. Hvis du vil have den absolut bedste pris for din bil, kan du tage et nærmere kig på Autobasen.dk.

Derfor skal du bruge Autobasen.dk

Når du vælger at bruge Autobasen.dk, får du en god pris for din bil, da der ikke gemmer sig en masse gebyrer, salærer og andet bag handlen. Du skal blot sende dine oplysninger om bilen, hvorefter en bilsagkyndig vil vurdere din bil og efterfølgende give dig et tilbud.

Hvad sker der med min gamle bil?

Uanset om det er en privatperson, en virksomhed, en bilforhandler eller et leasingselskab, der ønsker at sælge en bil, opkøber Autobasen.dk gerne bilen. Autobasen.dk har et stort netværk af bilforhandlere og virksomheder i hele EU, som gerne køber danske biler.
Danske biler er utroligt populære i andre EU-lande, da danskerne er gode til at vedligeholde deres biler. Det vil sige, at bilen er i god stand og ikke kræver meget arbejde. 

Min bil har ridser

Hvis bilen har ridser, betyder det for det meste ikke noget, da danske biler som sagt er eftertragtede. Samtidigt er mekanikere i andre lande billigere end i Danmark, hvorfor det ikke er et stort problem, hvis der er ridser i din bil. 

Sælg din bil hos Autobasen.dk – vi klarer hele processen fra start til slut.